Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

"Kļūst tik paredzami..." Mbapē atbild izvarošanas apsūdzībām

Kilians Mbapē.
Kilians Mbapē. Foto: Reuters/ScanPix

Pirmdien, 14. oktobrī, tika sākta izmeklēšana par izvarošanu Stokholmas viesnīcā "Bank Hotel", kuru apmeklēja futbolists Kilians Mbapē, ziņo Zviedrijas mediji.

Kā liecina Zviedrijas medija "Expressen" informācija, izmeklē lietu pret Francijas futbolistu par izvarošanu un seksuālu uzmākšanos.

Noziegums esot noticis 10. oktobrī, par ko ziņoja "Aftonbladet". Savukārt pats Mbapē Stokholmā tika pamanīts dienu vēlāk – 11. oktobrī. Tobrīd tas izraisīja ažiotāžu Francijā citu iemeslu dēļ. Līdzjutēji nebija apmierināti ar izlases kapteiņa atpūšanos Zviedrijā, kamēr valsts izlase aizvadīja UEFA Nāciju līgas spēles.

25 gadus vecais futbolists gan nepievienojās izlasei, jo viņš šobrīd dziedē savainojumu. Francijas futbola fani gan izcēla faktu, ka Mbapē aizvadīja spēli Madrides "Real" rindās 5. oktobrī.

Par noziegumu tika paziņots 12. oktobrī, bet divas dienas vēlāk policija ieradās viesnīcā, kurā apmetās Madrides "Real" zvaigzne un viņa kompānija. 

Prokuratūra nav sniegusi nekādu papildu informāciju, kā arī nesteidzās saukt noziegumu par izvarošanu. "Expressen" informācija liecina, ka izmeklēšana ir tieši pret Mbapē – viņu tur nelielās aizdomās.

Pats futbolists šīs apsūdzības nosauca par aplamām. Savos sociālajos medijos viņš rakstīja:

"VILTUS ZIŅAS!!!! Kļūst tik paredzami, sēdes priekšvakarā, it kā nejauši..."

Otrdien, 15. oktobrī, paredzēta tiesas sēde starp PSG un Mbapē. Lai arī uzbrucējs Francijas futbola flagmani pameta kā brīvais aģents, klubs uzstāj, ka Mbapē nebija tiesību atstāt komandu bez kompensācijas. Rezultātā viņam tika aizturēta algas izmaksa 55 miljonu eiro apmērā un arī prēmiju izmaksa, klubam apgalvojot, ka futbola superzvaigzne pārkāpis mutisku vienošanos. 

Savā publikācijā Mbapē iekļāva saiti, kas esot parādījusi saistību starp tiesas sēdi un "Aftonbladet", raksta "france24". Mbapē pārstāvji apsūdzības nosaukuši par apmelojošām baumām un draud ar tiesas darbiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu