Vairāku TV šovu dalībnieka, aktīvā sociālo tīklu lietotāja un bijušā militārista Dāvida Krūmiņa dzīvē gaidāmi grandiozi jaunumi. Sarunā ar TVNET+ Dāvids un mīļotā sieviete Arnita dalījās ar lielajiem jaunumiem un atklāja vairāk par savām attiecībām: kas ir tas, kas abus vieno, kā Arnita sadzīvo ar Dāvida atpazīstamību un ne tikai.

Uzzinot, ka Dāvids Lasvegasā ir apprecējies, Arnita bijusi šokēta. Viņa lēma, ka tādā gadījumā katram jāiet savs ceļš, neskatoties uz simpātijām. Ar to viss gan nebeidzās...

"Pēc laika viņš man uzrakstīja, ka kopā ar Janu filmējas "Slavenības. Bez filtra" un ka viņiem vajag dzīvokli. Tolaik es biju nekustamo īpašumu aģente. Tā nu es ar viņiem nofilmējos sērijā, kurā izrādīju viņiem mājokli. Man bija nenormāls uztraukums, bet mani nomierināja skatīšanās Dāvida acīs. Viņš man pēc tam teica, ka Jana bijusi ļoti greizsirdīga… Pēc šīs tikšanās viņš man tajā pašā dienā piezvanīja, mēs nopļāpājām kādas divas stundas, bet jau pēc divām nedēļām mēs sākām satikties," abu attiecību sākumu atklāja Arnita.