Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Devās izņemt pensiju no bankomāta. Ogrē traģiskā negadījumā notriekta seniore

Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" video

Pagājušajā nedēļā, 9. oktobrī, Ogres centrā, Mālkalnes prospektā 3, tika notriekta 71 gadu veca sieviete, kura pēc dažām stundām slimnīcā nomira. Viņa bija saņēmusi pensiju un devusies uz bankomātu izņemt naudu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Par to, ka māsa ir iekļuvusi negadījumā, Zinaīda uzzināja vien nākamajā dienā. Sieviete agri no rīta saņēma zvanu no slimnīcas ar vēsti, ka sadursmē gūtās traumas bijušas pārāk smagas un 71 gadu vecā Leontīne nomirusi.

Viņa stāsta, ka sieviete šķērsoja trīs četrus metrus pirms gājēju pārejas, bet autovadītājs braucis ar ļoti lielu ātrumu. Viņas vērtējumā, tādas slepkavas nevar braukāt pa ielām.

"Šeit varēja būt bērns, šeit varēja būt suns, vienalga kas, viņš tiktu nobraukts. Bet šoreiz bija tā mana māsa. Viņš atņēma dzīvību manai vienīgajai māsai. Es uzskatu, ka tāds cilvēks nedrīkst nesodīts staigāt pa pasauli. Labi, viņa negāja tieši uz pārejas, gāja pirms, bet tas neko nedod. Ja viņš brauca pa šo ielu ar lielu ātrumu, šeit ir satiksme, šeit ir pats pilsētas centrs, kur jāskatās gar malām, jābūt uzmanīgam. Te kuru katru brīdi var izskriet arī bērns uz ielas. Es domāju, ka visi, kas mani dzird un klausās, mani atbalstīs. Šādi cilvēki ir jāsoda.”

Šoferis pārvietojās ar "Dacia" elektroauto. Zinaīda ar vīru uzskata, ka šoferis zaudējis modrību uz ceļa sava vecuma dēļ. Arī konkrētās ielas infrastruktūra esot jāuzlabo.

"Vēl es gribētu pateikt, ka Ogres mērs nav sakārtojis pilsētu. Šeit nav izliktas zīmes, ar kādu ātrumu var braukt. Nav nekādu ierobežojumu," norāda sieviete.

Ikviens, kurš bija traģiskās sadursmes aculiecinieks un var sniegt noderīgu informāciju par notikušo, aicināts sazināties ar Zinaīdu pa telefonu 29335904 vai zvanīt Valsts policijai pa tālruni 67086683 vai 110.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu