Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

"Negribēju vairs būt viņas tuvumā." Ralfa Šūmahera dēls Dāvids apgalvo, ka viņa mātei ir psihiskas dabas problēmas

Foto: Juergen Tap/picture alliance / HOCH ZWEI

2024. gada vasarā bijušais F1 pilots, titulētā Mihaela Šūmahera brālis Ralfs Šūmahers publiski paziņoja, ka ir attiecībās ar vīrieti. Pēc paziņojuma tīmeklī tika šķetinātas Ralfa attiecības ar viņa bijušo sievu Koru. Nu abu kopīgais dēls Dāvids nācis klajā ar informāciju par mātes veselības stāvokli un atklājis, kādas patiesībā bijušas vecāku attiecības ilgu laiku, raksta "Dailymail".

Bijušās sievas un Ralfa kopīgais dēls Dāvids Šūmahers publiski izteicis savu viedokli par vecāku attiecībām un nostājies tēva pusē. Nu viņš atklājis, ka viņa mātei ir psihiskas problēmas.

"Parasti es negribētu publiski runāt par ģimenes lietām, jo šādām tēmām internetā nav vietas," – tā sākās paziņojums, kas tika publicēts nu jau izdzēstajā "Instagram" stāstā.

Dāvids uzskata, ka viņa māte (Ralfa bijusī sieva Kora) šo situāciju vēlas redzēt tikai no savas puses, uzsverot, ka lielākā daļa nezina, kā ir bijis patiesībā. Viss, ko Dāvids vēlas, ir dzīvot mierīgu dzīvi – bez apsūdzībām pret viņu un viņa tēvu.

Šūmahera dēls spilgti atceras laikus, kad vecāki strīdējās, un Kora vienmēr vainojusi tikai Ralfu visās situācijās. Dāvids klāstīja, ka māte viņam pat draudējusi – ja viņš dzīvotu kopā ar tēvu, tad viņa neparakstītu nepieciešamos dokumentus, kas ļautu turpināt piepildīt savu sapni kļūt par sacīkšu braucēju.

"Viņa nebija emocionāli adekvātā stāvoklī, lai par mani rūpētos, un es negribēju augt vidē, kurā vienīgais, ko es visu dienu dzirdu, ir tas, cik slikts cilvēks ir mans tēvs. Es vienkārši negribēju vairs būt viņas tuvumā," atklāts ir Ralfa dēls.

Dāvids stāsta, kā māte mēģinājusi viņu atņemt tēvam pret viņa gribu. Situācija kļuvusi tik nekontrolējama, ka nācās izsaukt pat policiju. Dāvids apgalvo, ka māte esot bijusi agresīva un pat vardarbīga pret savu bijušo vīru.

Dāvids izsaka pateicību tēvam, kurš šos gadus ir centies glābt attiecības un vienmēr rūpējies par viņu. Viņš neslēpa, ka grūti vērot, kā māte apkauno viņu un tēvu, un Dāvids aicina sabiedrību atturēties no iejaukšanās un neticēt meliem. Viņš atgādina, ka mātes un tēva attiecības beidzās jau pirms deviņiem gadiem.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka aizvadītajā vasarā bijušais F-1 sportists Ralfs Šūmahers savā "Instagram" publicēja foto ar partneri un atzīšanos: "Skaistākais dzīvē ir atrast pareizo partneri, ar ko tu spēj dalīties it visā."

Kā zināms, Ralfs Šūmahers iepriekš bija precējies ar sievieti vārdā Kora, ar kuru attiecībās pasaulē nāca dēls Dāvids, kurš pirms vairākiem gadiem arī veiksmīgi sāka karjeru formulu sacīkstēs. Viņam tagad ir 22 gadi.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu