Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Eltons Džons: Nezinu, cik daudz laika man vēl ir atlicis

Foto: Tony Norkus/Shutterstock

Mūzikas ikona Eltons Džons (77) savā jaunajā biogrāfiskajā filmā "Never Too Late" atzīst, ka bieži domā par nāvi. Filmas pirmizrādē viņš ar humoru runāja arī par savu veselības stāvokli, pieminot neskaitāmās orgānu pārstādīšanas operācijas, kas atstājušas negatīvu ietekmi uz viņa veselību, raksta "Daily Mail".

Londonas filmu festivālā, kurā "Never Too Late" piedzīvoja pirmizrādi, mūziķis stāstīja, ka turpinās rakstīt mūziku un veidot radio šovus, taču "dzīvajiem" šoviem ir pateicis stingru nē. Pēc lielām tūrēm atgūties kļūstot arvien grūtāk, tāpēc viņš ir pieņēmis lēmumu vairs neuzstāties koncertos.

Popzvaigzne uzsvēra, ka jāmāk pieņemt arī tas, ka cilvēks noveco. Kā piemēru viņš min 2021. gadu, kad nācies atcelt tūri pēc neveikla kritiena, uzsverot, ka viņa vecumā atveseļošanas aizņem ilgāku laiku.

"Man ir izņemtas mandeles, adenoīds un apendikss. Man arī nav prostatas. Man nav ne labās gūžas locītavas, ne kreisā ceļa, ne labā ceļa locītavas. Patiesībā vienīgais, kas man palicis, ir kreisās gūžas locītava," atklāts ir Eltons.

"Cienījamā vecumā cilvēks vairāk domā par dzīvi un arī neizbēgamo – nāvi," tā Eltons. Apzinoties savu situāciju, viņš saprot, ka vēlas pilnībā izdzīvot mirkli, būt te un tagad. Mākslinieks atzīst, ka "dzīvajiem" šoviem un faniem ir atdevis lielu daļu savas dzīves, un viņam tā visa ļoti pietrūks.

Pomūziķis arī atzīmē, ka fani un citi interesenti varēs tuvāk iepazīt viņu dokumentālajā filmā "Never Too Late" (Nekad nav par vēlu), kas pirmizrādi piedzīvoja 8. oktobrī Londonas filmu festivālā. Filma stāsta par mūziķa 50 gadus ilgo karjeru.

Video: filmas "Never Too Late" treileris

2023. gadā Eltons Džons paziņoja, ka tā būs viņa pēdējā koncertturneja, izsakot pateicību faniem par kopā būšanu un neaizmirstamiem mirkļiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu