Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Nākamgad Rīgā uzstāsies ASV grupa "The Offspring"

Foto: Publicitātes foto

Slavenā ASV pankroka grupa "The Offspring" nākamgad uzstāsies Rīgā Arēnā Rīga 5. oktobrī, portālu "Apollo.lv" informēja "Positivus" pārstāvji.

Grupa turpina pārsteigt un aizraut klausītājus ar savu neapvaldīto enerģiju un oriģinālo stilu, piedāvājot svaigu materiālu ar jaunāko "Supercharged" albumu, kas turpina apliecināt viņu nozīmi mūzikas pasaulē.

Turnejas ietvaros kā īpašie viesi viņiem pievienosies kanādiešu zvaigznes "Simple Plan".

Biļetes tirdzniecībā no 18. oktobra plkst. 10.00 "Biļešu Serviss" tīklā.

"The Offspring" ir viena no visu laiku populārākajām amerikāņu grupām ar kuru pankroks deviņdesmitajos gados pēkšņi uzšāvās slavas virsotnēs.

Grupa pasaulē ir pārdevusi vairāk nekā 40 miljonus albumu kopiju, kļūstot ne vien par pankroka pirmrindniekiem, bet arī par vienu no visu laiku pārdotākajām grupām visā plašajā, daudzveidīgajā un gadu desmitiem ilgušajā rokmūzikas vēsturē.

Šogad The Offspring pēc vairāk nekā desmit gadu pārtraukuma savus fanus ir iepriecinājuši ar jaunu – pēc skaita jau vienpadsmito studijas albumu "Supercharged".

"Hiti "Pretty Fly (For a White Guy)", "Why Don’t You Get A Job", "Self Esteem" vai "Come Out and Play" zināmi pat tiem, kuri, iespējams, nekad nav dzirdējuši tādu jēdzienu kā "pankroks"," raksta koncerta organizatori.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu