Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Sākumā slēpos koridorā aiz stūra." Magone Liedeskalna beidzot pastāsta vairāk par savu noslēpumaino "Lielisko X"

Foto: Ekrānuzņēmums

Šovu zvaigzne Magone Liedeskalna jau pavasara izskaņā lika noprast, ka viņas dzīvē ienācis kāds vīrietis. Nu viņa sarunā ar draudzenēm atklājusi vairāk par savu noslēpumaino sirdsāķīti jeb "Lielisko X". 

Šova "Slavenības. Bez filtra" iepriekšējās sezonas noslēgumā Magone noslēpumaini izteicās par kādu kavalieri, kas, kā noprotams, ienācis viņas dzīvē. Viņa to noslēpumaini dēvēja par "Lielisko X". Nu viņa beidzot atklājusi vairāk par savu sirdsāķīti.

Magone stāsta, ka apzināti neatklāj vīrieša vārdu, lai saglabātu attiecību privātumu un intimitāti. Abi jau ilgāku laiku sarakstās sociālajos tīklos, taču lielas skaidrības par attiecību nākotni nav.

Magone draudzenēm pastāstīja par dienu, kad "Lieliskais X" viņu negaidīti pārsteidza. Tas noticis aizvadītajā vasarā, kad viņa veikusi ikdienišķos lauku darbus. Pēkšņi viņas sētā piestājusi mašīna. Sākotnēji Magone nodomājusi, ka tas ir kāds fans vai pārstāvis no televīzijas, lai piedāvātu kādu jaunu projektu.

Drīz vien atklājās, ka tas ir "Lieliskais X". Magone atzīst, ka bijusi ļoti pārsteigta, jo ciemiņus nemaz nebija plānojusi uzņemt, turklāt šī bija pirmā reize, kad abi tikušies vaigu vaigā.

"Sākumā slēpos koridorā aiz stūra, jo man nebija tā labākā kleita un man bija kauns, ka viņš mani noķer šādā paskatā," stāsta Magone.

Magone atminas, ka atvainojusies kavalierim, sakot, ka nevar uzņemt viesus, jo neesot pienācīgi sagatavojusies, taču vīrietis bijis saprotošs un mierinājis, ka tikai ieskrējis uz īsu brīdi.

Magone atklāj, ka vīrietī viņa īpaši novērtē briedumu un gudrību, kā arī to, ka viņš spēj dot praktiskus un noderīgus padomus, kas palīdz ikdienas dzīvē laukos.

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka attiecību tēma Magonei jau labu laiku ir aktuāla. Viņa piedzīvojusi neskaitāmas vilšanās, bet ir apņēmības pilna beidzot sakārtot savu privāto dzīvi.

Aizvadītajā vasarā TVNET GRUPA viesojās Sinolē, Magones sētā, kur raidījumā "Sirdslietas" viņa atklāti runāja par dažādo attiecību pieredzi, neveiksmīgo, bet patieso ieķeršanos Toļikā, par vēlmi mīlēt un būt mīlētai, un ne tikai. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu