Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Batņa ar vārtu guvumu palīdz "Mountfield" izcīnīt uzvaru Čehijas ekstralīgas mačā

Latvijas hokejists Oskars Batņa
Latvijas hokejists Oskars Batņa Foto: Mikkelin Jukurit (X)

Latvijas hokejists Oskars Batņa 13. oktobrī guva vārtus Čehijas ekstralīgas mačā, kamēr viņa un Ralfa Freiberga pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" izcīnīja uzvaru.

"Mountfield" savā laukumā ar rezultātu 4:1 (3:0, 0:0, 1:1) pārspēja Česke Budejovices "Motor".

Batņa guva mājinieku pirmos vārtus, raidot ripu pretinieku vārtos spēles sestajā minūtē.

Viņš kopā uz ledus bija 15 minūtes un vienu sekundi, no tām spēlējot divas minūtes un 13 sekundes vairākumā, bet vēl minūti un 48 sekundes - mazākumā. Uzbrucējs atzīmējās statistikā ar trīs metieniem pa vārtiem, diviem bloķētiem metieniem, uzvarētiem deviņiem no desmit iemetieniem, noslēdzot maču ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Tikmēr Freibergs spēlēja 16 minūtes un 40 sekundes, pavadot laukumā divas minūtes un deviņas sekundes mazākumā, un iekrāja lietderības koeficientu +2.

Vēl citā spēlē Jānis Jaks tika pie rezultatīvas piespēles, kamēr viņa un Roberta Mamčica pārstāvētā Karlovi Vari "Energie" viesos ar 4:2 (0:1, 2:0, 2:1) uzvarēja Tršinecas "Ocelari", bet Roberts Bukarts asistēja vārtu guvumā mačā, kurā viņa un Riharda Bukarta pārstāvētā Vītkovices "Ridera" izbraukumā ar 4:1 (0:1, 3:0, 1:0) bija pārāka pār Litvīnovas "Verva" un Kristapu Zīli.

Visaugstāk turnīra tabulā - otrajā vietā - ir "Verva", kas 11 mačos iekrājusi 22 punktus.

Iepriekšējā sezonā Tršinecas "Ocelari" finālsērijā ar 4-3 pieveica pamatturnīra uzvarētāju Pardubices "Dynamo".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu