Šodienas redaktors:
Dace Otomere

Negaidīti mūžībā dodas 25 gadus veca "TikTok" zvaigzne. Ģimene atklāj nāves iemeslu

Sociālo tīklu zvaigzne Teilore Ruso Griga nomira 4. oktobrī tikai 25 gadu vecumā. Viņas vīrs jaunās sievietes nāvi raksturoja kā "pēkšņu un negaidītu". Nedēļu vēlāk ģimene atklājusi Teilores nāves iemesls, ziņo ārvalstu mediji.

Teilores ģimenes pārstāvies izdevumam "The People" apstiprināja, ka Teilores nāvi izraisīja ar smagu astmas lēkmi un Adisona slimību saistītās komplikācijas.

Adisona slimību izraisa hroniska virsnieru garozas mazspēja, līdz ar to pilnīgs vai daļējs hormonu trūkums. Slimības cēloņi var būt dažādi faktori, kas traucē hormonu kortizola un aldosterona sintēzi virsnieru garozā vai šīs sintēzes ātruma regulāciju.

Teilore par savām veselības problēmām vairāk pastāstīja 8. augustā publicētā "TikTok" video, nedaloties ar precīzu diagnozi.

Viņa pastāstīja saviem vairāk nekā 1,4 miljoniem sekotājiem, ka, lai gan viņa kādreiz bija bijusi "ļoti sportiska", tagad viņa "nav vesela vai labā fiziskajā formā" un nav bijusi "ilgu laiku".

@itstaylorrousseau

Hope this answer some of yalls questions (:

♬ original sound - Taylor Rousseau Grigg

Teilores vīrs Kamerons Grigs pagājušajā sestdienā ar sēru vēsti dalījās vietnē "Instagram".

"Neviens nekad negaida, ka saskarsies ar šāda veida skumjām un sirds sāpēm, īpaši mūsu vecumā," savu ierakstu sāka Kamerons.

"Pagājušajā gadā Teilorei bija jāizcieš vairāk sāpju un ciešanu nekā vairumam cilvēku visā savā dzīvē. Un, neskatoties uz to, viņa vienmēr staroja un sagādāja prieku visiem apkārtējiem."

"Viņa bija drosmīgākā un spēcīgākā sieviete, ko pazīstu, un viņas nelokāmā ticība palīdzēja pārvarēt visu, ar ko viņa saskārās, pat visdrūmākajos brīžos," piebilda Kamerons.

Pēc tam Kamerons atklāja, ka Teilore kļuvusi par orgānu donori.

"Pirmkārt, Teilore vēlētos, lai viņa varētu glābtu cilvēku dzīvības pat pēc tam, kad viņa ir pametusi šo pasauli," viņš rakstīja.

"Un, lai gan viņas ķermenis viņu pievīlis, atmiņa par viņu un viņas dzīvi turpināsies mūžīgi.

(..) Viņai vairs nesāp," Kamerons turpināja.

Teilorei vietnē "TikTok" sekoja vairāk nekā 1,4 miljoni cilvēku, bet "Instagram" – vairāk nekā 215 000.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu