Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

VIDEO Girgensons "Lightning" uzvarā pār "Hurricanes" veic spēka paņēmienu

Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons piektdien pielietoja vienu spēka paņēmienu viņa pārstāvētās Tampabejas "Lightning" komandas uzvarā Nacionālās hokeja līgas (NHL) izbraukuma mačā.

"Lightning" viesos ar rezultātu 4:1 (0:1, 1:0, 3:0) uzvarēja Karolīnas "Hurricanes" vienību.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 13 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā pielietoja vienu spēka paņēmienu un spēli beidza ar neitrālu +/- rādītāju.

Uzvarētāju labā trīs vārtus trešajā trešdaļā 8 minūšu un 38 sekunžu laikā guva Ņikita Kučerovs, vienus iemetot vairākumā, bet pēdējos divus - tukšos vārtos, 16 sekundes pirms mača beigām panākot 4:1. Vēl vieni vārti vairākumā Breidena Pointa kontā, bet vienīgos vārtus mājiniekiem guva Džordans Stāls.

Uzvarētāju vārtos Andrejs Vasiļevskis atvairīja 20 no 21 metiena, bet mājiniekiem Frederiks Andersens tika galā ar 19 no 21 metiena.

Jau ziņots, ka viesuļvētras "Miltons" dēļ "Lightning" sezonas pirmā spēle savā laukumā sestdien ir atlikta, bet nākamā spēle komandai būs otrdien savā laukumā, kad tā tiksies ar Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvēto Vankūveras "Canucks".

"Lightning" ar diviem punktiem vienā spēlē ieņem trešo vietu Austrumu konferencē.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu