Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Studente "Shein" sūtījumā atrod skorpionu (1)

Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: RHJPhtotos/Shutterstock

"Es domāju, ka tā ir rotaļlieta, un tad tas sāka kustēties," sacīja Sofija Alonso-Mosingere, studente, kura apģērbu sūtījumā no ātrās un lētās modes uzņēmuma "Shein" atrada dzīvu skorpionu, vēsta BBC.

Bristoles Universitātes studente Sofija pieredzēto apraksta kā "diezgan biedējošu".

Ķīnas uzņēmums "Shein" paziņojis, ka izskata šo incidentu.

Elektrotehnikas un elektronikas inženierzinātņu studente sacīja: "Es attaisīju ārējo iepakojumu un redzēju, ka kaut kas kustas."

Sapratusi, ka tas ir skorpions, 18 gadus vecā studente aiztaisīja atvērto iepakojumu, kurā atradās pasūtītais zābaku pāris, un pasauca savus dzīvokļa biedrus.

"Es domāju, ka murgoju," viņa teica.

"Man šķita, ka nebaidos no zirnekļiem un tamlīdzīgām radībām, taču bija biedējoši negaidot atrasties savā istabā kopā ar skorpionu."

Sofijas dzīvokļa biedre, 18 gadus vecā Fēbe Hanta, sacīja, ka dzirdējusi kliedzienus un ieraudzījusi savu dzīvokļa biedreni ar "dzīvu skorpionu zābaku maisā".

"Sākumā, teikšu godīgi, es teicu, ka mums tas jānogalina, bet pēc tam nospriedām, ka tas nebūtu humāni, tāpēc mēs to ielikām plastmasas traukā, kas paredzēts pārtikas uzglabāšanai."

Olivers Džeimss, vēl viens dzīvokļa biedrs, kurš studē zooloģiju, ar virtuves knaiblēm ievietoja skorpionu plastmasas traukā.

"Tas bija mazliet nervus kutinoši," viņš teica, jo neviens nezināja, tieši cik indīgs šis skorpions ir. 

Jaunieši skorpionam arī iedeva ūdeni un sazinājās ar kādu vietējo reptiļu labturības organizāciju, kas pēc pāris stundām ieradās to savākt.

Eksperti norāda, ka ziņojumi par šādiem pārsteigumiem sūtījumos ir diezgan bieži. Bristoles universitātes studentu incidents esot bijis jau otrais šajā mēnesī.

Konkrētā skorpiona dzēliens būtu "medicīniski aprūpējams... Potenciāli dzīvībai bīstams, bet vidusmēra pieaugušajam vienkārši būs ļoti slikta diena," atklāja eksperti.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu