Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Sestdienas horoskops 12. oktobris

Foto: budistudio77/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 12. oktobrim.

AUNS

Daudz enerģijas, un liela rosība. Pa dienu apdari svarīgos mājas darbus, bet vakarā apmeklē kultūras pasākumu vai klubu, satiecies ar draugiem un ļaujies nelielai bohēmai.

VĒRSIS

Sirds ilgojas pēc jauniem iespaidiem. Vajag kaut kur aizbraukt, izvēdināt galvu. Paceļo pa Latviju vai dodies uz interesantām vietām tepat kaimiņzemēs.

DVĪŅI

Pirmajā vietā ģimene – pasāciet kopā kaut ko aizraujošu, dodieties izbraucienā vai pārgājienā. Ja sirds brīva, atver to mīlestība. Labs laiks nopietnu attiecību veidošanai.

VĒZIS

Svarīga privātā dzīve. Sirdī mīlestība, attiecībās sapratne, bet brīvajiem ļaudīm iespējama romantiska iepazīšanās. Dvēseles noskaņas kā pavasara ziedonī.

LAUVA

Privātajā dzīvē siltas emocijas un saskaņa, taču derētu sarīkot kādu sirsnīgu pasākumu – romantiskas vakariņas vai izbraucienu un nomaļu viesu namiņu lauku klusumā.

JAUNAVA

Vislabākā atpūta mājās, kopā ar savējiem. Sīki saimniecības darbi un omulīga atmosfēra. Izbaudi nesteidzīgu un sirsnības pilnu dienu. Šādi brīži iedvesmo

SVARI

Attiecību tēmā kaislības, kas ceļ augšup un liek sirdij pukstēt straujāk. Ja patlaban nav otrās pusītes, dzīve var uzdāvāt aizraujošus piedzīvojumus. Izbaudi krāsainās emocijas!

SKORPIONS

Dažādi pienākumi mājās un ģimenē, komunikācija ar bērniem un vecākās paaudzes radiņiem. Ģimene un savējie – tas ir spēks, atbalsts un vērtība. Par to pārliecināsies atkal un atkal.

STRĒLNIEKS

Mājās apdari saimniecības darbus, it īpaši tos, kas paveicami pirms ziemas sezonas. Viss ies no rokas. Savukārt sirdslietās iespējama viļņošanās – gan strīdi, gan salabšana, bet brīvajiem ļaudīm interesanta tikšanās.

MEŽĀZIS

Daudz darāmā mājas saimniecībā. Ja ir dārzs, tad jāsakopj teritorija, arī mājās prasās pēc ģenerāltīrīšanas. Ja nekas īpašs darāms nav – vienalga kaut ko atradīsi.

ŪDENSVĪRS

Padomā, kā attiecībām piešķilt jaunu dzirksti: varbūt jādodas romantiskā izbraucienā vai vakariņās labā restorānā. Ja esi brīvs, izej sabiedrībā. Iespējama interesanta tikšanās.

ZIVIS

Aicini draugus uz klubu izdejoties vai krodziņā patērzēt. Vari arī sarīkot rudenīgus dārza svētkus, bridža vai minēšanas spēļu vakaru. Daudz smieklu un jautrība.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu