Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Pirmdienas horoskops 14. oktobris

Foto: Ondrej Prosicky/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 14. oktobrim.

AUNS

Darbā ies diezgan nemierīgi, var mainīties pienākumi un uzdevumi. Ļoti iespējams, ka ātri jāiemācas kas jauns, jāuzlabo profesionālās iemaņas.

VĒRSIS

Ir vērts pieteikties augstākam amatam vai enerģiski mesties privātajā biznesā. Iestaigātās takas vairs nešķitīs interesantas un būsi priecīgs, ja pavērsies plašākas iespējas.

DVĪŅI

Ļoti aktīvs nedēļas sākums. Paspēsi atrasties teju vai vairākās vietās vienlaikus, piedalīties sanāksmēs, organizēt tīklošanu un darīt citus darbus.

VĒZIS

Veiksmīgs laiks jauniem biznesa projektiem, darba maiņai un peļņai. Nekautrējies apspriest finanšu jautājumus un nosaukt adekvātu sava darba cenu.

LAUVA

Vajag paplašināt spēles laukumu, iesaistīties starptautiskos projektos, meklēt jaunas iespējas caur ārzemju tēmu. Paveiktajam būs rezultāti materiālā izteiksmē. Tikai rīkojies apdomīgi.

JAUNAVA

Profesionālajā jomā jauni projekti, jaunas idejas, turklāt plānotie pasākumi solās būt auglīgi, padarīt tīkamākas bankas īsziņas un pavērt jaunas iespējas.

SVARI

Uzmanies kaut ko izdarīt vai kādus lēmumus pieņemt steigā. It īpaši lietišķajos jautājumos, naudas lietās vai saņemot kādu jaunu izaicinājumu.

SKORPIONS

Nedēļa sākas ļoti aktīvi: tikšanās, sapulces, tālruņu zvani, e-pasti stājas rindā cits aiz cita tik ātri, ka nevar spēt izlasīt. Jādara savi darbi, jāpalīdz kolēģiem... Tāds traks skrējiens.

STRĒLNIEKS

Nedaudz eksplozīvs garastāvoklis - nebūsi mierā, ja kāds vēlēsies pamācīt. Grūti iziet uz kompromisu, taču šoreiz vajag! Strīdu gaisotnē darbs nebūs ražīgs, un arī naudas lietās mainīga situācija.

MEŽĀZIS

Darbā iespējamas pārmaiņas – kādam citi pienākumi, kādam vadības maiņa, kādam jauni kolēģi. Tev patīk stabilitāte un skaidri spēles nosacījumi, tāpēc apstākļu maiņa darīs nemierīgu.

ŪDENSVĪRS

Tev blakus ir cilvēki, uz kuriem vari paļauties. Ja nepieciešams padoms vai palīdzība profesionālajā jomā, apspriedies ar viņiem, dzirdēsi vērtīgus ierosinājumus.

ZIVIS

Esi gatavs vēl nebijušiem izaicinājumiem, apgūsti kaut ko jaunu, uzlabo iemaņas un papēti, kādas novitātes ir tavā nozarē pasaulē. Var rasties idejas, kas plašākai sabiedrībai aktuālas kļūs vēl tikai pēc kāda laika.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu