Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

FOTO "Lauku sētas" dalībnieki pārsteidz Vestienas iedzīvotājus

"Lauku sētas" sestā nedēļa
"Lauku sētas" sestā nedēļa Foto: Publicitātes/TV3

TV6 realitātes šovā "Lauku sēta" aizritējusi jau sestā darbu nedēļa, šonedēļ saimniecībā – piena nedēļa. Gaisā virmo mīlestība, jo saimniekiem Zanei un Rūdim ir otrā kāzu gadadiena, kam par godu dalībnieki sarūpējuši pārsteigumu. Piena nedēļā par darbu vadītāju tiek iecelta Gunta, bet virtuvē saimnieko Sindija un Aksels.

Lai arī dažiem dalībniekiem varētu šķist, ka šī ir atslodzes nedēļa, jo gatavot piena produktus nav fiziski grūts darbs, Jānis paziņo, ka dalībniekiem pagatavotie piena produkti būs jāprezentē Vestienas iedzīvotājiem, kas dažos dalībniekos raisa pārdomas, vai viņiem tas būs pa spēkam. Daudzi sieru, sviestu un citus piena izstrādājumus gatavo pirmo reizi, un viņiem nav ne jausmas, kā tas jādara.

FOTO: "Lauku sētas" sestā nedēļa

Sākumā darbi virtuvē nevedas un dalībniekos iezogas šaubas, vai maz būs produkti, ko rādīt. Jāpadomā ne tikai par produkciju, bet arī par to, kā pasniegt pašiem sevi – Mārtiņš gatavs ar Vestienas iedzīvotājiem iepazīties govs kostīmā, bet Alise deleģēta padomāt par māksliniecisko noformējumu, sagatavojot afišu.

Uz degustāciju ciemata centrā ierodas daudz vietējo iedzīvotāju – visi ēd gardu muti un ar pupiņām balso par vislabāko produkciju. Sintijas veikums saņem vislielāko atzinību no vietējiem iedzīvotājiem, turpretī Everts nedabū neko.

Nedēļas izskaņā saimnieki lemj, ka slinkākais šonedēļ bijis tieši Everts, jo viņam uz produktu prezentāciju pagatavots tikai viens produkts un arī galds neesot ticis noformēts. Savukārt dalībnieki jau otro nedēļu pēc kārtas uz izbalsoto sola sēdina Mārtiņu. Sīvā cīņā, sacenšoties, kurš ātrāk pārzāģēs baļķi, ātrāks izrādās Everts, un dalībnieki neslēpj savu sajūsmu par to, ka šovu pamet Mārtiņš.

Skaties realitātes šovu "Lauku sēta" piektdienās pulksten 21.00 kanālā TV6 un "Go3" televīzijā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu