Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Agrā piektdienas rītā Saldus novadā izcēlies ugunsgrēks ražošanas uzņēmuma teritorijā

Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: LETA

Aizvadītajā diennaktī Latvijā dzēsti deviņi ugunsgrēki un no ūdenstilpes izcelts miris cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Šorīt plkst.5.29 VUGD saņēma izsaukumu Saldus novadā, kur, kā liecināja saņemtā informācija, ugunsgrēks izcēlies ražošanas uzņēmuma teritorijā. Notikuma vietā konstatēts, ka deg transformatora ēka 25 kvadrātmetru platībā, kas savienota ar divām ražošanas ēkām. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās trīs cilvēki. Plkst.7.44 ugunsgrēks lokalizēts, un patlaban turpinās darbs notikuma vietā.

Vakar izsaukums tika saņemts uz Brenguļu ielu Valmierā, kur divstāvu dzīvojamā mājā nepareizas apkures ierīces ekspluatācijas rezultātā izveidojies piedūmojums. No piedūmotā dzīvokļa evakuēts viens cilvēks.

Vakar Attekas ielā Ādažos no ūdenstilpes izcelts bojāgājušais, kurš nodots Valsts policijas nodarbinātajiem.

Ugunsdzēsēji aizvadītajā diennaktī devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, meža zemsedze, angārs, bez uzraudzības atstāts ēdiens, elektrosadales skapis un sodrēji ēkas dūmvadā.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 39 izsaukumus - deviņus uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā vienu uz meža ugunsgrēku dzēšanu, 20 uz glābšanas darbiem, bet 10 izsaukumi bija maldinājumi.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu