Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Gunta Ulmaņa meita atzīmējusi 18 gadu jubileju Holivudas stilā

Foto: Gunvila Liene Ulmane / Instagram

Bijušā Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa meita Gunvila Liene Ulmane vērienīgi atzīmējusi 18. gadu jubileju. Ballīte bija "Holivudas stilā", vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Ballīti rīkoja elegantā Holivudas stilā. Piedalījās Gunvilas tuvākie draugi un radi. Bija sarkanais paklājs un balta kūka.

Svinību laikā netrūka pārsteigumu, kas ballīti padarīja vēl iespaidīgāku. Gunvila no vecākiem saņēma īpašu dāvanu, sava dzimšanas gada – 2006. gada izlaiduma motorolleru "Vespa". Bet tas vēl nebija viss – viņu gaidīja arī liels klēpis sarkanu rožu no tēva un aizraujošs ceļojums uz Bali divatā ar mammu.

"Esmu ļoti laimīgs cilvēks un neizsakāmi novērtēju savu vecāku mīlestību un rūpes par mani," izsakās Gunvila.

Gunvilai spilgtākās atmiņas no 18. dzimšanas dienas neapšaubāmi saistīsies ar viņas tēva emocionālo uzrunu. Guntis Ulmanis dalījās sirsnīgās atmiņās, teica laba vēlējumus un apsveica meitu ar pieaugušā dzīves sākumu. Īpaši maģisks brīdis bija tēva un meitas deja, skanot Gunvilas iemīļotās kinolentes dziesmai "Pretty Woman".

Gunvila Liene Ulmane atzīst, ka šī dzimšanas diena viņai paliks atmiņā ilgi un vienmēr saistīsies ar pašām labākajām emocijām.

Vairāk lasi žurnālā "Kas Jauns".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu