Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Lizas Marijas Preslijas memuāri atklāj šokējošu faktu par Maiklu Džeksonu

Foto: Vicki L. Miller/Shutterstock

Liza Marija Preslija pēcnāves memuāros "From Here to the Great Unknown" (No šejienes uz Lielo Nezināmo) atklāti stāsta par savām attiecībām ar Maiklu Džeksonu.

Liza Marija Preslija atklāja, ka Maikls Džeksons bijis nevainīgs, kad viņi sāka satikties 35 gadu vecumā.

Abi pirmo reizi satikās 1994. gadā, kad Lizai bija 25 gadi, bet Maiklam 35 gadi. Pirms viņu attiecības kļuva oficiālas, Preslija vēl bija precējusies ar savu pirmo vīru Deniju Keofu.

Sieviete spilgti atceras brīdi, kad Džeksons atklāja savas jūtas. Maikls teica: "Nezinu, vai esi pamanījusi, bet es esmu iemīlējies. Es vēlos apprecēties un veidot kopīgu ģimeni ar tevi!"

Jau 1994. gada maijā Liza Marija Preslija apprecējās ar Maiklu Džeksonu, līdz ar to izbeidzot attiecības ar savu iepriekšējo vīru. Lizas memuāri atklāj arī intīmo starp Lizu un Maiklu.

Savos memuāros Preslija atklāj šokējošu faktu: Maikls Džeksons atzinies, ka savos 35 gados vēl ir nevainīgs. Džeksons apgalvojis, ka iepriekšējās attiecībās ar Tatumu O’Nīlu un Brūku Šīldsu nekā fiziska neesot bijis. Ņemot vērā pieredzes trūkumu, Maiklam bijušas bailes izgāzties seksā.

Liza Marija Preslija un Maikls Džeksons nodzīvoja kopā divus gadus. 1996. gadā pāris izšķīrās.

Liza Marija Preslija nomira 2023. gada janvārī 54 gadu vecumā. Viņas meita Railija Kīfa turpināja papildināt memuārus, izmantojot mammas pierakstus. Preslijas mērķis, rakstot memuārus, ir bijis parādīt sevi citādāku nekā žurnālu rakstos un lauzt sabiedrības priekšstatus, lai cilvēki tuvāk iepazītu, kāda viņa bijusi patiesībā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu