Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Video Draudzīgs sparings vai bīstama spārdīšana? Makgregora tikšanās ar "Arsenal" zvaigzni

Bakajo Saka un Konors Makgregors.
Bakajo Saka un Konors Makgregors. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Aizvadītajā nedēļā pēc "Arsenal" uzvaras pār PSG laukumā bez atļaujas izgāja jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne Konors Makgregors, kurš satikās ar Deklanu Raisu un Bakajo Saku.

1. oktobrī Londonas "Arsenal" savā laukumā uzveica Francijas čempioni PSG ar rezultātu 2:0.

Pēc "The Sunday Times" rakstītā, Makgregors spēli skatījās no VIP vietām. Pēc mača īru cīkstonis satika "Arsenal" zvaigznes Raisu un Saku, kuri viņu uzaicināja iziet laukumā. Tur futbolisti un Makgregors spārdīja bumbu.

Raiss pastāstīja par savu Īrijas izcelsmi Makgregoram. Futbolists gan netiek mīlēts savā vecvecāku dzimtenē, jo viņš izvēlējās pārstāvēt Angliju. To Raiss, visticamāk, nepieminēja. 

Pēc tā Makgregors un Saka aizvadīja nelielu sparingu, cīkstonim izmēģinot vairākas spērienu kustības pa otra kājām. Sitieni, protams, nebija spēcīgi, un abi bija jautrā noskaņojumā.  

Tomēr "Arsenal" klubs esot neizpratnē par Makgregora iziešanu laukumā, jo viņam tas nebija atļauts. Londonas komanda izskatīs attiecīgos protokolus un varētu nākotnē ierobežot to, cik ļoti futbolisti var kontaktēties ar korporatīvajiem skatītājiem.

Britu mediji spekulē, ka "Arsenal" galvenais treneris Mikels Arteta ir neapmierināts tieši par Makgregora spērieniem pa komandas lielāko zvaigzni. Pats Saka savos sociālajos medijos publicēja foto ar cīkstoni, pierakstot: "Prieks tevi satikt, nekāds kaitējums nav nodarīts, vienkārši draudzīgs sparings."

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu