Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Bijušais Siliņas preses sekretārs Zoldners sācis darbu Staķa Rīgas birojā

No foto arhīva: Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis (no kreisās) un Rīgas domes priekšsēdētāja padomnieks komunikācijas jautājumos Aleksis Zoldners piedalās preses konferencē, kurā informē par Rīgas mēra līdzšinējo komandējumu rezultātiem un lietderību. (2023. gadā)
No foto arhīva: Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis (no kreisās) un Rīgas domes priekšsēdētāja padomnieks komunikācijas jautājumos Aleksis Zoldners piedalās preses konferencē, kurā informē par Rīgas mēra līdzšinējo komandējumu rezultātiem un lietderību. (2023. gadā) Foto: Ieva Leiniša/LETA

Ministru prezidentes Evikas Siliņas (JV) bijušas preses sekretārs Aleksis Zoldners sācis darbu Eiropas Parlamenta deputāta Mārtiņa Staķa (P) Rīgas birojā, informēja Zoldners.

Kā norādīja Zoldners, viņa atbildības joma būs komunikācijas jautājumi, tajā skaitā arī saziņa ar plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem.

Zoldners bija Staķa padomnieks jautājumos, kas saistīti ar komunikāciju un saziņu ar medijiem, laikā, kad Staķis bija Rīgas domes priekšsēdētājs.

Jau ziņots, ka Zoldners pagājušajā nedēļā vienojies par amata atstāšanu saistībā ar jauniem profesionālajiem izaicinājumiem, un par Ministru prezidentes preses sekretāri 2.oktobrī kļuva Edīte Matuseviča.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu