Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Video "Porziņģis momentā izmaina spēli." ESPN nosauc piecus labākos centrus austrumos

Kristaps Porziņģis.
Kristaps Porziņģis. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

ESPN apskatnieks Braians Vindhorsts nosaucis pēc savām domām piecus labākos centrus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferencē.

Pēc Vindhorsta domām, Latvijas sportists Kristaps Porziņģis ir ceturtais labākais centra pozīcijā spēlējošais basketbolists NBA Austrumu konferencē. Lai arī viņš ierasti tiek uzskatīts par Bostonas "Celtics" trešo labāko spēlētāju, ESPN apskatnieks neslēpa savas augstās domas par latvieti.

"Porziņģis ir spēli ietekmējošs spēlētājs "Celtics" komandai," sacīja Vindhorsts. "Ar saviem tālmetieniem viņš apgrūtina pretinieku aizsardzību. Porziņģi nevar nosegt ārpus perimetra. Un tad vēl ir tas, ko viņš var izdarīt aizsardzībā. Porziņģis momentā izmaina spēli."

Vindhorsts uzteica latvieša sniegumu NBA finālā, kurā viņš palīdzēja "Celtics" izcīnīt titulu. 

Par piekto labāko centru Austrumu konferencē ESPN apskatnieks uzskata Klīvlendas "Cavaliers" spēlētāju Džeretu Alenu, kuru viņš uzteica par labo aizsardzību.

Trešajā vietā atrodas Ņujorkas "Knicks" jaunais līderis Karls Entonijs Taunss, kurš šosezon pirmoreiz karjerā spēlēs Austrumu konferencē. Apskatnieku ieinteresē, kā viņam veiksies jaunajā komandā. 

Otrais pēc Vindhorsta domām ir Maiami "Heat" centrs Bams Adebajo, kuru viņš nosauca par pietiekami nenovērtētu. Pēc apskatnieka domām, olimpiskais čempions ir viens no NBA pašiem labākajiem aizsargiem ar iespaidīgu uzbrukumu.

Bez pārsteigumiem, par labāko Vindhorsts uzskata Filidelfijas "76ers" zvaigzni Džoelu Embīdu. Pēc viņa domām, Kamerūnā dzimušais basketbolists ir neapturams, kad nav savainots.

Labāko piecniekā nepietika vietas tādiem augstu vērtētiem centriem kā Brukam Lopesam un Mailzam Tērneram.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu