Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Video Mesi miesassargs lielā ātrumā aptur laukumā izskrējušu fanu

Lionels Mesi un Jasīns Čueko.
Lionels Mesi un Jasīns Čueko. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Con/Scanpix

Maiami "Inter" pēdējā spēlē Toronto tika nofilmēta Lionela Mesi miesassarga fantastiskā reakcija. Viņš lielā ātrumā panāca jaunu līdzjutēju, kurš centās tikt pie Argentīnas futbola zvaigznes.

Sestdien, 5. oktobrī, Maiami "Inter" aizvadīja spēli pret "Toronto". Vienā no momentiem spēli nācās apturēt, jo kāds bērns bija izskrējis laukumā un centās sasniegt futbola superzvaigzni Mesi. Argentīnieša miesassargs Jasīns Čeuko gan bija uzdevumu augstumos un panāca jauno līdzjutēju. 

Mesi gan piegāja pie bērna un kopā nofotografējās, pirms jaunais fans tika pavadīts prom.

Šādas fanu izdarības "Inter" mačos nav nekas jauns. 37 gadus vecais Mesi ASV ieguvis pamatīgu uzmanību. Kā raksta Maiami komandas spēļu skatītāji, vienā reizē bija seši laukumā skrējēji. Pat Toronto mačā tas nebija vienīgais gadījums – neilgi pēc video redzamā līdzjutēja vēl viena persona izskrēja laukumā.

Tādējādi Mesi nācies noalgot miesassargu, kurš uzmana futbolistu pat spēļu laikā. Čeuko ir bijušais ASV kareivis, kurš dienējis gan Irākā, gan Afganistānā. Kā ziņo AS, viņš vada 50 cilvēku komandu, kas apsargā Mesi, un pelna pāri trīs miljoniem ASV dolāru gadā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu