Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Kaspars Ozoliņš komentē aiziešanu no raidījuma "Gudrs, vēl gudrāks"

Raidījuma "Gudrs, vēl gudrāks" nu jau bijušais vadītājs Kaspars Ozoliņš atklāj, kāds viņam bija aizvadītais gads, un izsakās par to, kāpēc pameta pārraidi. 

Ozoliņš sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" neslēpj - pamest raidījuma komandu bija skumji, taču viņš saprot Latvijas Televīzijas (LTV) lēmumu.

Ozoliņš atzīst, ka aizejošais gads noteikti bijis smagākais viņa mūžā. "Paralēli citiem skumjiem notikumiem smaga slimība nolika mani uz lāpstiņām. Bija jālieto spēcīgi medikamenti, uz katru filmēšanos devos ar milzīgām sāpēm, jo esmu taču padomju kaluma džeks, kurš arī ar 41 grāda temperatūru ir gatavs maukt. Nedrīkst taču neko izlaist. Šā iemesla dēļ aizvadītajā sezonā nebiju tas atraktīvākais, lēkājošākais un iedvesmojošākais.

Droši vien raidījuma skatītāji to redzēja manā sejā.

Slimības dēļ zaudēju kādus 15 kilogramus," izdevumam atklāj Kaspars.

Šobrīd ar veselību viņam viss ir kārtībā un Kaspars pamazām atgūstas no fiziskā trieciena. Ozoliņš gan teic, ka saslimšana nav bijis iemesls, kāpēc notikušas izmaiņas raidījuma vadītāju sastāvā.

Šobrīd Kaspars ir ceļā uz savu trešo izglītību - viņš studē agronomiju ar specializāciju dārzkopībā. Šobrīd viņš atrodas Polijā, "Erasmus" programmas ietvaros. Tāpat viņš turpina darboties raidījumā kā jautājumu veidotājs un uzdevējs.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 8. oktobra numurā!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu