Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Četru iereibušu personu rudenīgais izbrauciens beidzas ar pamatīgu avāriju

Foto: @breakinglv/X

Sestdien, 5. oktobrī, rīta pusē kāda domubiedru četrotne pēc alkoholisko dzērienu malkošanas sēdās automašīnā, lai dotos rudenīgā izbraucienā. Taču brauciens drīz vien aprāvās, jo stiprās dziras apreibinātais šoferis pie spēkrata stūres nespēja laikus reaģēt un izraisīja sadursmi, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kāda aculiecinieka fiksētajos kadros redzams, ka triecienā pamatīgi cieta automašīnas priekšpuse – tās motortelpa tika samīcīta. Valsts policijā saka – sadursmē ar pilsētas autobusu netika iesaistīts vis apvidus auto, bet kāds vieglais spēkrats.

Kopumā ceļu satiksmes negadījumā cieta piecas personas. Likumsargi konstatēja, ka automašīnas vadītājs bija braucis 2,21 promili stiprā alkohola reibumā bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, norādīja Valsts policijas pārstāve Līna Bagdone.

Īsu mirkli pēc sadursmes izraisīšanas pie sasistā automobiļa uzkavējās arī visa iereibusī domubiedru kompānija un, veltot viens otram sulīgus izteicienus, sagaidīja mediķu ierašanos.

NMPD pārstāve Laura Bērziņa informēja, ka palīdzība tika sniegta četriem cietušajiem, kuri visi apmierinošā stāvoklī tika nogādāti ārstniecības iestādē.

Savukārt "Rīgas satiksme" informē, ka ceļu satiksmes negadījumā tika iesaistīts viens no 31. maršruta autobusiem.

Par avārijas izraisīšanu, spēkrata stūrēšanu bez vadītāja apliecības un sēšanos pie stūres reibumā – likumsargi ir sākuši kriminālprocesu un izmeklē negadījuma apstākļus, kā arī aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, zvanot pa tālruņa numuriem – 67219782 vai 110.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu