Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Es neizjaucu viņa laulību!" Rēzija Kalniņa par attiecībām ar Aināru

Rèzija Kalniņa
Rèzija Kalniņa Foto: Jānis Škapars/TVNET

Aktrise un režisore Rēzija Kalniņa raidījumā "Divi vienā" pastāstīja, kā aizsākās viņas attiecības ar Aināru laikā, kad viņš vēl bija precējies.

Ainārs un Rēzija bija nonākuši sarežģītā situācijā, jo Aināra bijusī sieva Ilze bija arī Rēzijas labākā draudzene, kad viņu attiecības sākās. Pēc laulības izjukšanas daļa sabiedrības asi nosodīja Aināru un Rēziju, tomēr, kā viņi atklāj, patiesībā situācija nebija tik vienkārša, kā tā tika vērtēta no malas.

Ainārs stāsta, ka ar bijušo sievu Ilzi viņi bija sapratuši, ka attiecības sevi ir izsmēlušas. Tas bija laika jautājums, kad šāds lēmums tiktu pieņemts, lai kā arī pāris to negribēja atzīt.

Raidījumā tiek atklāts, ka patiesībā pēc šķiršanās ar Ilzi pagāja divi gadi, līdz sāka veidoties attiecības starp Rēziju un Aināru. Šajā laikā Rēzija bija atbalsts savai draudzenei un pilnībā norobežojās no Aināra, izsvītroja viņu no dzīves.

"Vēl joprojām Ilze ir mans labākais draugs un arī Ainara labākais draugs, lai gan mūsu statuss juridiski ir mainījies. Mēs vēl joprojām esam trīs musketieri," stāsta Rēzija.

Vairāk skaties 1188.lv

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu