Šodienas redaktors:
Eva Gaigalniece

Otrdienas horoskops 8. oktobris

Foto: gigello/Shutterstock

Horoskops otrdienai, 8. oktobrim

AUNS

Palēnām, pamazām. Darbā īpaši panākumi nav gaidāmi – viss ritēs savu gaitu. Taču ir vērts domāt par jauniem plāniem, rakstīt biznesa projektu un meklēt domubiedrus.

VĒRSIS

Noskaņojums lielā mērā atkarīgs no finanšu stabilitātes, un patlaban ir īstais laiks, lai palielinātu ienākumus. Varbūt jārunā par algas pielikumu, jāmaina darbs vai jākoncentrējas uz privāto biznesu.

DVĪŅI

Darbā vai biznesā var rasties problemātiskas situācijas, kas saviļņo emocijas. Galvenais – saglabāt mieru un neiesaistīties neauglīgos cīniņos. Kā vēsta sakāmvārds: runāšana sudrabs, klusēšana zelts.

VĒZIS

Labs laiks peļņai un jauniem projektiem, tikai visam jābūt gan pēc likuma burta, gan likuma gara. Īpaša uzmanība pievēršama juridiskiem jautājumiem, līgumiem un dokumentiem.

LAUVA

Sekmīga diena prezentācijām un pasākumiem, kuros ir iespējas gūt jaunus paziņas un domubiedrus. Var izveidoties jauna, auglīga un ienesīga sadarbība.

JAUNAVA

Iespējams interesants karjeras piedāvājums, bet, ja esi jau plānojis mainīt darbu, tad rūpīgi izskati sludinājumu portālus. Kādam var veidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm.

SVARI

Darbā piņķerēšanās un saspringts emocionālais fons. Būtu labi paņemt kādu brīvdienu... Bet varbūt vienkārši pienācis laiks kaut ko mainīt - rakstīt biznesa plānu un meklēt labākas peļņas iespējas.

SKORPIONS

Ātri sapratīsies ar cilvēkiem un darbi ies no rokas. Kas čakli strādājis, tam pienākas balvas. Runā par algas pielikumu vai peļņas sadali, meklē iespējas nopelnīt vairāk nekā līdz šim.

STRĒLNIEKS

Daudz panāksi ar šarmu un pievilcību – tā būs atslēga uz daudzām durvīm un sirdīm. Tu esi lielisks stratēģis ar labu intuīciju, un parasti zini, kā kurā situācijā runāt vai rīkoties.

MEŽĀZIS

Jādomā par jaunām iespējām, darbības paplašināšanu un ambicioziem projektiem. Prāts darbojas asi, un tu atradīsi interesantus variantus.

ŪDENSVĪRS

Sekmīgs laiks lietišķajiem jautājumiem. Kāds nolems iegādāties īpašumu, kāds veikt kapitālieguldījumus. Iespējams, būsi aizrāvies ar juridiskām lietām, līgumiem un aprēķiniem – gluži vai azarts!

ZIVIS

Nekautrējies darīt zināmas pat visneparastākās un trakākās idejas. Ar radošu un novatorisku pieeju ienākumi vairosies. Vakarā izej pastaigā vai pasporto, pēc spraigās dienas jāizvēdina galva.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu