Šodienas redaktors:
Dace Otomere

Pirmdienas horoskops 7. oktobris

Foto: Zakir61/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 7. oktobrim

AUNS

Nedēļa sākas gausi. Nedaudz sapņains noskaņojums... Gribas vērties ārā pa logu un gremdēties apcerīgās pārdomās. Var rasties vērtīgas atziņas un noderīgas idejas.

VĒRSIS

Esi gatavs izkāpt no komforta zonas un nebīsties nākt klajā ar jaunām idejām! Arī tad, ja tās šķiet nedaudz utopiskas. Vēlams izveidot darbu plānu visai nedēļai.

DVĪŅI

Nežēlo spēkus, jo šajā nedēļā paveiktais liks pamatus peļņai nākotnē. Šī diena laba plānošanai, ideju apspriešanai un ilgtermiņa stratēģiju izstrādei.

VĒZIS

Profesionālajā jomā jāraugās, lai viss notiek godīgi. Neuzņemies papildus darbus, ja no tā nav kāds taustāms labums, un nepieļauj, ka tavu labo sirdi kāds izmanto savtīgos nolūkos.

LAUVA

Neizšķied spēkus sīkumos, darot mazsvarīgas lietas, bet izvirzi sev ambiciozus plānus. Šodien liela enerģija, un sajūta tāda, ka vari kaut "kalnus gāzt". Svarīgi to izmantot lietderīgi.

JAUNAVA

Domā par profesionālo izaugsmi. Labs laiks autoritātes stiprināšanai. Precizitāte, spēja plānot un ievērot norunas tiks augstu vērtēta.

SVARI

Nemierīga diena. Mēģini norobežoties no situācijām, kurās kolēģi skaidro attiecības, strīdas vai vērpj intrigas. Ir riski nonākt nepatīkamā situācijā. Tev pašam savas lietas kārtojamas.

SKORPIONS

Aktīvs nedēļas sākums – enerģija mutuļos, un tu būsi visur pirmais. Vajag jaunas idejas? Lūdzu! Vajag atrisināt sarežģītas situācijas? Lūdzu! Prieks pašam un kolēģiem.

STRĒLNIEKS

Laba diena jaunas sadarbības veidošanai. Īstajā laikā un īstajā vietā satiksi cilvēkus, kas uzklausa un atbalsta tavas idejas. Finanšu jautājumi atrunājami juridiski korektos dokumentos.

MEŽĀZIS

Pārskatīsi ieņēmumus un izdevumus un prātosi kā pirmos palielināt un otros samazināt. Sakārtotība un prognozējamība finanšu jomā sniegs stabilitātes sajūtu.

ŪDENSVĪRS

Darbā prātosi par jauniem projektiem, meklēsi domubiedrus un idejas mēģināsi ielikt "ekselī". Sadarbojies ar tiem, kas saprot tavas idejas no pus vārda.

ZIVIS

Kolēģi vai darījumu partneri nesapratīs tavas domas un vēlmes. Nāksies skaidrot detalizēti un pat divas vai trīs reizes. Dari tā! Pacietība vainagosies ar panākumiem, un darbi izkustēsies.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu