Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

"Vajadzēja labāk novērtēt RFS." "Galatasaray" treneris komentē neizšķirtu Rīgā

Okans Buruks.
Okans Buruks. Foto: AFP/SCANPIX

Turcijas futbola klubam Stambulas "Galatasaray" Eiropas līgas mačā vajadzēja viegli gūt panākumu pār Latvijas vienību RFS, pēc neizšķirtas spēles atzina "Galatasaray" galvenais treneris Okans Buruks.

RFS ceturtdien Rīgā UEFA Eiropas līgā spēlēja neizšķirti 2:2 ar vienu no turnīra favorītēm Turcijas klubu Stambulas "Galatasaray", izcīnot pirmo punktu grupas turnīrā.

"Varējām izšķirt spēli ar tāliem sitieniem vai standartsituācijām, bet nekādā veidā neguvām trešos vārtus. Tiesnesis ļāva piebremzēt spēles tempu. Netikām pie rezultāta, kuru vēlējāmies. Protams, atvainojos par rezultātu. Sagaidīt daudz no šīs komandas ir tikai normāli," preses konferencē teica treneris.

"Bija aspekti, kuros mums vajadzēja labāk novērtēt pretinieku. Nevarējām uzvarēt spēli, kuru mums vajadzēja viegli uzvarēt, un bijām vadībā ar 2:0, bet zaudējām koncentrēšanos," turpināja Buruks.

Pirmajā kārtā Latvijas čempione izbraukumā ar 1:4 zaudēja Bukarestes FCSB, bet "Galatasaray" mājās pieveica Grieķijas klubu Saloniku PAOK (3:1).

Video: Turcijas futbola kluba Stambulas "Galatasaray" fani Rīgā

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu