Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Sestdienas horoskops 5. oktobris

Foto: Nature Peaceful/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 5. oktobrim

AUNS

Vajadzētu kaut kur aizbraukt, apskatīt vēsturiskas un skaistas vietas vai sarīkot draugiem sportiskas izklaides. Daudz enerģijas un pozitīvas emocijas.

VĒRSIS

Sarīko radu saietu, rudens talku, uzaicināt savējos pusdienās. Daudz sirsnības, un optimistisks noskaņojums. Brīvajām sirdīm iespējama iedvesmojoša tikšanās.

DVĪŅI

Šodien mierīgi atpūties, palasi labu grāmatu, noskaties tīmeklī kādu filmu vai koncertu. Svarīgas arī sirdslietas: paredzamas iedvesmojošas emocijas.

VĒZIS

Ar prieku rūpēsies par saviem mīļajiem un tuvajiem cilvēkiem, un tas tiks novērtēts. Attiecībās sapratne un atbalsts, bet, ja patlaban esi viens, tad iespējama tikšanās, kas nes pozitīvas pārmaiņas.

LAUVA

Nesteidzīgi apdarāmi saimniecības darbi, jāvelta laiks bērniem un mīļotajam cilvēkam. Brīvajām sirdīm jāapdomā, ko vēlies no attiecībām. Dzīve var uzdāvāt interesantu iepazīšanos.

JAUNAVA

Attiecību tēmā daudz pozitīvu kaislību. Ja esi ar kādu kopā, emocijas uzdzirkstīs kā pirmo randiņu laikā. Brīvajām sirdīm iespējama liktenīga satikšanās.

SVARI

Daudz uzmanības paņems mājas un ģimenes pienākumi. It īpaši tad, ja ir skolas bērni. Kādam jāpalīdz tikt galā ar mācībām, kādam izlemt svarīgus jautājumus.

SKORPIONS

Vairāk nekā citkārt jāgādā par saticību ģimenē. Izrādi uzmanību saviem mīļajiem, palutini, parūpējies par saimniecību. Dots devējam atdodas – pretī saņemsi siltus pateicības vārdus.

STRĒLNIEKS

Saimnieciska diena. Kaut arī veikalos ir viss, tev liksies, ka labāk pašam kaut ko sarūpēt: saldētavā jāieliek zaļumi, burciņās sēnes. Svarīgas arī sirdslietas – attiecībās romantiskas noskaņas.

MEŽĀZIS

Pievērsies attiecību tēmai un pasāc kopā ar mīļoto cilvēku ko aizraujošu. Brīvajiem ļaudīm iespējama negaidīta un intriģējoša tikšanās.

ŪDENSVĪRS

Pēc aizvadītās darba nedēļas ari to, kas palīdz gūt harmoniju. Satiecies ar draugiem, dodies izbraucienā, garā pastaigā vai sarīko sportisku pasākumu.

ZIVIS

Var rasties vēlme aizvērt aiz sevis durvis – lai visi liek mieru, jo vajag padomāt, vajag pameditēt... Palūdz, lai mājinieki izturas ar izpratni. Vienatnē rodas viedas domas.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu