Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

FOTO "Lauku sētu" pamet kuldīdznieks Kaspars

"Lauku sēta" 6. sērija.
"Lauku sēta" 6. sērija. Foto: Publicitātes/TV3

Piektdienas vakarā kanālā TV6 tika aizvadīta realitātes šova "Lauku sēta" piektā darba nedēļa. Dalībniekos bija jūtams nogurums un šīs nedēļas lielais darbs bija ne mazāk nogurdinošs – jāuzbūvē mājas teliņiem. Darbu vadītāja izvēle gan iepriecināja dalībniekus, jo tas šajā reizē bija strādīgais un zinošais Aksels, bet virtuvē saimniekoja Everts un Alise.

Lai gan dalībnieki šonedēļ bija cītīgi pievērsušies darbiem, nevis viens otram, tomēr starp Mārtiņu un Sintiju pamanījās izcelties strīds par darbu kvalitāti – Sintija pārmērīja Mārtiņa būvēto sienu, norādot, ka tā ir šķība, kas, savukārt, saniknoja Mārtiņu.

Lai gan Aksels kā darbu vadītājs bija stingrs un prasīgs, ko apliecināja dalībnieku čaklais darbs objektā, diemžēl darbos viss neritēja tik gludi, kā gribētos. Saimnieks pamanīja, ka jumts uzbūvēts ne tā, kā tika runāts, kas nozīmē, ka kāds nav klausījies dotajās norādēs.

Aksels kā darba vadītājs izjuta atbildību un nožēlu, ka nav pieskatījis Mārtiņu, jo tieši Mārtiņš uzņēmās vadību par jumta būvniecību, uzsverot, ka šo darbu viņš prot. Savukārt Kaspars šonedēļ mērķtiecīgi tiecās pretim sliņķa titulam, otrajā nedēļas pusē darbus un pārējos dalībniekus uzmetot, neiesaistoties darbos.

Šonedēļ kāds īpašs un uzdevums sagaidīja "Lauku sētas" stipro dzimumu – tā kā vakarā bija paredzēts atpūtas vakars, puišiem jāizdomā, kā palutināt meitenes, ko puiši godam izdarīja, parūpējoties arī par masāžu meitenēm pēc smagā darba.

Tomēr pēc atpūtas vakara īpaši izcēlās Kaspars, kurš nākamajā rītā nemaz negrasījās pievienoties pārējiem darbos, tā uzmetot gan dalībniekus, gan pašu darbu, atzīstot, ka vēlas redzēt – vai sliņķis tiešām ir tas, kurš nestrādā.

Izbalsošanas šķūnī bez pārsteigumiem – uz sliņķu sola saimnieks sēdina Kasparu, atzīstot, ka šonedēļ šī izvēle bijusi viegla. Savukārt dalībnieki otro nedēļu pēc kārtas uz izbalsoto sola sēdina Mārtiņu, apzinoties, ka viņš ir spēcīgs konkurents ikvienam.

Cīnoties par palikšanu šovā, abi no Jāņa saņem striķa gabalu. Viņu uzdevums vienkāršs – minūtes laikā sasiet tik daudz mezglus, cik iespējams, pēc tam ar striķiem apmainīties un otra sasietos mezglus atraisīt pēc iespējas ātrāk.

Pirmais ar uzdevumu tiek galā Mārtiņš, Kasparam vien drusku iepaliekot, tāpēc Kaspars šajā nedēļā dodas mājās, atzīstot, ka šis piedzīvojums ir bijis fiziski un morāli grūts.

Skaties realitātes šovu "Lauku sētā" piektdienās pulksten 21.00 kanālā TV6 un "Go3" televīzijā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu