Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

VIDEO Motovadītājs sacenties ar citu braucēju. Atklāj jaunas detaļas par Rīgas centrā notikušo avāriju

Foto: @breakinglv/X

Lai arī motosezona oficiāli ir beigusies, ceturtdien traģiskā avārijā Rīgas centrā gājis bojā motocikla vadītājs. Viņš uz brauktuves sacenties ar kādu citu tāda paša transportlīdzekļa vadītāju, vēsta raidījums "Degpunktā".

Avārija notika Rīgas centrā Pulkveža Brieža ielā. Kā stāsta aculiecinieks, motocikls, kurš iesaistīts negadījumā, devās Ganību dambja virzienā, kad kāda mašīna no Mednieku ielas vēlējās veikt kreiso manevru.

Motocikla vadītājs uz brauktuves sacenties ar kādu citu tāda paša transportlīdzekļa vadītāju, taču brauciens strauji aprāvās. Motociklists spēcīgi ietriecās auto sānā un zaudēja dzīvību notikuma vietā.

Abi transportlīdzekļu vadītāji, visticamāk, viens otru nepamanīja. Vīrietis, kurš notikumu redzēja pats savām acīm, vērtē, ka motobraucējs īsi pirms sadursmes krietni vien pārsniedzis pilsētā atļauto braukšanas ātrumu.

Netālu strādājošie stāsta, ka krustojums ir bīstams, jo tie, kas brauc no Mednieku ielas, nespēj pietiekami pārredzēt ceļu, savukārt vadītāji, kas brauc no Elizabetes ielas puses, jau paspējuši uzņemt pietiekamu ātrumu, lai skatam parādītos vien dažu sekunžu laikā.

Sadursmē iesaistītās automašīnas vadītāja slimnīcā tika nogādāta esot pie samaņas, tur viņai tiks veiktas tālākās pārbaudes.

Jau vēstīts, ka arī trešdien, 2. oktobrī, ietriecoties margās, uz Vanšu tilta gāja bojā motocikla vadītājs.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu