Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

VIDEO Skolēns piedzīvo nepatīkamu lidojumu uz Norvēģiju. "airBaltic" sākotnēji atsaka kompensāciju

Reģistrācijas galdiņš "airBaltic"
Reģistrācijas galdiņš "airBaltic" Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Adrians ir starptautiskās izglītības kustības jeb Apvienotās Pasaules koledžas pirmā kursa audzēknis. Augusta vidū viņš mērojis ceļu no Latvijas uz Norvēģijas galvaspilsētu Oslo ar pašmāju lidsabiedrības "airBaltic" reisu, lai tālāk ar iekšzemes lidojuma starpniecību nokļūtu galamērķī - Bergenā. Tomēr ceļā uz Bergeni jaunieti sagaida nepatīkams pārsteigums, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Adrians Oslo nokļuvis bez sarežģījumiem, un nākamais reiss uz Bergenu pēc stundas. Tomēr, saņemot bagāžu un dodoties to piereģistrēt noslēdzošajam lidojumam, jaunietis atskārtis, ka Rīgā uzlīmētais nododamās bagāžas pasaknis ir noplēsts.

Pie galdiņa lidojuma reģistrēšanai puisim izdevies noskaidrot, ka bagāžas reģistrēšanu vairs nepieņem, liedzot iespēju latvietim doties uz lidmašīnas klāju.

Ar cerību rast situācijai risinājumu Adrians sazinājās ar "airBaltic". Pēc aptuveni pusstundas ilgas sarunas lidsabiedrības darbinieks mudinājis pasažieri iegādāties jaunu lidojuma biļeti, vēlāk iesniedzot sūdzību un kompensācijas pieprasījumu.

Tomēr kompensācijai pieprasījumam sekojis atteikums bagāžas nodošanas problēmu dēļ iegādātajam jaunam – pēc septiņām stundām veiktam – lidojumam, kas izmaksāja vairāk nekā 100 eiro.

Vēlāk gan, atkārtoti izvērtējot Adriana gadījumu, "airBaltic" tomēr kardināli maina lēmumu, solot atmaksāt jauniegādāto biļeti pilnā apmērā.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu