Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Ceturtdienas horoskops 3. oktobris

Foto: zhangyuqiu/Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 3. oktobrim

AUNS

Spēles laukums tev kļuvis par šauru. Ir piemērots laiks, lai mainītu darbu vai attīstītu biznesu, tikai naudas lietās gan jāievēro piesardzība. Rēķini vairākus soļus uz priekšu.

VĒRSIS

Nedari vairākus darbus uzreiz, var rasties kļūmes. Palēnām, soli pa solim. Kaut arī daudz pienākumu, vakarā par tiem nedomā. Būtu vēlams satikties ar draugiem un mazliet izklaidēties.

DVĪŅI

Esi modrs, jo šodien var rasties pavisam negaidītas iespējas. Visu izsver, taču ar rīkošanos pārāk nekavējies. Ir iespējas ielikt pamatus tālākai nākotnei.

VĒZIS

Svarīgas naudas lietas. Raugies vai atalgojums adekvāts un vai bankas kontā ieripo atrunātā summa. Neuzņemies papildus darba pienākumus, liela labuma nebūs. Vakaru velti mīļotajam hobijam.

LAUVA

Daudz emociju, bet jāmēģina tikt ar tām galā – savaldīties un svarīgus lēmumu pieņemt racionāli. Ja par kaut ko šaubies, apspriedies ar cilvēkiem, kam lielāka pieredze konkrētajos jautājumos.

JAUNAVA

Tu esi mērķtiecīgs cilvēks un zini, ko dari. Kolēģi un darījumu partneri to ļoti novērtēs. Taču jāraugās uz izdevīgumu un jārunā par peļņu: katrai darba minūtei ir sava cena.

SVARI

Diena ir par īsu! Gribas paveikt vairāk, nekā fiziski var paspēt. Vari pastrādāt arī ārpus noteiktā darba laika, tikai ne pārāk ilgi. Tuvinieki sāks protestēt, ka velti viņiem pārāk maz uzmanības.

SKORPIONS

Laiks uz priekšu traucas kā ātrgaitas vilciens un daudz prātot nav laika. Ir labas iespējas izcelties darbā, biznesā vai ar sabiedriskām aktivitātēm. Izmanto iespējas!

STRĒLNIEKS

Kā pa viļņiem... Mainīgs garastāvoklis un prātā daudz dažādu domu. Iespējams, jāpieņem tādi lēmumi, kas liek izkāpt no komforta zonas. Vai būs labāk? Ja ne labāk, tad citādāk...

MEŽĀZIS

Perfekti tiksi galā ar visdažādākajām situācijām, spēsi būt īstajā laikā, īstajā vietā un pieņemt pareizos lēmumus. Kolēģi un darījumu partneri to novērtēs ļoti atzinīgi.

ŪDENSVĪRS

Nejaucies tur, kur citi izskaidrojas. Kā jau zināms, parasti tiek tam, kurš pa vidu. Veiksies lietišķajā jomā un var pavērties arī jaunas peļņas iespējas.

ZIVIS

Tu esi atsaucīgs cilvēks un gribēsi uzklausīt un palīdzēt visiem, kam tas nepieciešams. Vari iesaistīties labdarības pasākumos, bet atceries, ka enerģija vajadzīga arī saviem darbiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu