Šodienas redaktors:
Dace Otomere

Trešdienas horoskops 2. oktborim

Foto: nblx/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 2. oktobrim

AUNS

Savas ieceres labāk neizpaud. Vispirms to dimantu izlolo un tikai tad pastāsti pasaulei, ko esi izdarījis. Gaisā virmo panākumu vēsma, tikai mazliet jāpaciešas.

VĒRSIS

Iespējams, radīsies doma par jauniem projektiem. Vari ielūkoties darba sludinājumos vai pameklēt, kādi atbalsta mehānismi pieejamai biznesam.

DVĪŅI

Būsi tolerants pret atšķirīgiem viedokļiem un tas ir liels bonuss. Svarīgi pievērst uzmanību finanšu tēmai, nekautrēties apspriest atalgojumu un domāt, kā nopelnīt vairāk.

VĒZIS

Tu neesi krājējs, kas sēž uz zelta dālderu lādes un prāto, kā tajā ieripināt arvien vairāk. Taču patlaban finanšu jautājums būs aktuāls. Jāgūst skaidrība par ienākumu plūsmu.

LAUVA

Daudz ideju, vēlme darboties un būsi kolēģiem vai darījumu partneriem iedvesmotājs. Kādam jābūt tam vilcējspēkam, tu proti un tev izdosies!

JAUNAVA

Profesionālajā vidē varbūt viss nebūs tik gludi kā tu vēlētos, un tas radīs stresu. Taču nedrīkst krist panikā - visas situācijas jārisina ar vēsu prātu.

SVARI

Priekšnieki vai darījumu partneri var sākt uzskatīt, ka strādāt vairāk par citiem ir tavs pienākums. To nepieļauj. Varbūt kaut kas radikāli jāmaina. Domā, kā palielināt ienākumus.

SKORPIONS

Parakstot dokumentus vai slēdzot līgumus, izlasi visu rūpīgi, lai vēlāk nerodas pārpratumi. Lietišķā dzīve ritēs tik intensīvi, ka privātās un ģimenes lietas paliks otrajā plānā.

STRĒLNIEKS

Ja vēlies pateikt visu, ko domā, tad nesteidzies. Tas attiecas gan uz darba vidi, gan privāto dzīvi. Rāma pieeja ir vislabākais līdzeklis jebkuras problēmas risināšanā.

MEŽĀZIS

Nekas nenotiek pēc plāna, un ļoti jāpiktojas. Neiesaisties situāciju risināšanā, ja tam jātērē daudz enerģijas. Lietderīgāk laiku izmantot, mācoties ko noderīgu profesionālajā jomā.

ŪDENSVĪRS

Nost ar rutīnu! Vajag lūkoties pēc jaunām iespējām: mainīt darbu, uzņemties papildus pienākumus vai pievērsties privātajam biznesam. Veiksme ir ar tevi.

ZIVIS

Ja profesionālajā jomā kāda saistība ar ārzemēm, tad ļoti rūpīgi pārbaudi visu, kas attiecas uz juridiskām niansēm. Taču kopumā piemērots laiks karjeras vai privātā biznesa attīstībai.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu