Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Topošais RFS pretinieks Osimens: Esmu vērts vairāk nekā 100 miljonus eiro

Viktors Osimens.
Viktors Osimens. Foto: EPA/Scanpix

Ceturtdien, 3. oktobrī, FK RFS Rīgā uzņems Turcijas čempioni "Galatasaray". Komandas galvenā zvaigzne Viktors Osimens komentējis savu augsto vērtību futbolistu tirgū.

26. septembrī Latvijas labākā futbola komanda RFS debitēja UEFA Eiropas līgā ar zaudējumu pret Bukarestes FCSB (1:4). 3. oktobrī rīdzinieki Rīgā uzņems Stambulas "Galatasaray". Ja nenotiks nekas negaidīts, tad Turcijas komandas uzbrukuma smailē atradīsies Osimens, kurš "transfermarkt.com" datubāzē novērtēts ar 100 miljoniem eiro.

Nigērijas uzbrucējs Osimens septembrī ar īres tiesībām pameta "Napoli" un pievienojās "Galatasaray". Četrās spēlēs Turcijā viņš guvis divus vārtus un izdarījis trīs rezultatīvās piespēles. 

"Es esmu vērts vairāk nekā 100 miljonus eiro," Osimenu citē TMW. "Tikai daži futbolisti pasaulē ir tādi kā es, kuru stils līdzinās manējam un sasniedz panākumus."

24.oktobrī RFS izbraukumā tiksies ar Vācijas bundeslīgas klubu Frankfurtes "Eintracht", 7.novembrī savā laukumā - ar Beļģijas klubu "Anderlecht" un 28.novembrī - ar Grieķijas čempionvienību Saloniku PAOK, 12.decembrī Belgradā - ar Telavivas "Maccabi" no Izraēlas, 23.janvārī mājās - ar Amsterdamas "Ajax" un 30.janvārī Hamburgā - ar Kijivas "Dynamo".

RFS ir otrā Latvijas komanda aiz "Ventspils", kas iekļuvusi UEFA Eiropas līgas pamatturnīrā, vairs neeksistējošajam Kurzemes klubam to iespējot 2009./2010.gada sezonā. Pirms diviem gadiem RFS cīnījās UEFA Eiropas Konferences līgas pamatturnīrā, kas ir Eiropas pēc spēka trešais klubu turnīrs.

36 pamatturnīra komandas aizvada mačus ar astoņām dažādām pretiniecēm, tiekoties ar divām katra no četriem groziem komandām.

Pamatturnīra astoņas labākās komandas nodrošina vietas astotdaļfinālā, 9.-24.vietas īpašnieces cīnīsies izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā kārtā, bet pārējām vienībām Eiropas kausu sezona būs noslēgusies. Šāds formāts UEFA Eiropas līgā tiek izspēlēts pirmo reizi, aizstājot tradicionālo grupu turnīru.

UEFA Eiropas līgas fināls Spānijas pilsētā Bilbao notiks 25.maijā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu