Šodienas redaktors:
Dace Otomere

Balss, kas dzīvo mūsu viedierīcēs – tā ir Kristena Dimirkurio!

Foto: Kristen DiMircurio/Instagram

Kristena Dimirkurio 27. septembrī platformā "TikTok" publicēja video, kas šokēja sekotājus. Kas viņa patiesībā ir, un kāpēc cilvēki, dzirdot šo balsi, ir sajūsmā?

Kristena ir balss diktore, kas ierunājusi vairākas audio grāmatas, TV reklāmas un dažādus kursus. Taču plašākam lokam viņa būs zināmāka kā balss, kas dod komandas mūsu datoriem, telefoniem un dažādām citām bezvadu ierīcēm.

Šī sieviete ir slavenās frāzes, "Your Bluetooth device has connected" (Jūsu "Bluetooth" ierīce ir savienota) autore. Kristena ir persona, kas paziņos, vai jūsu ierīce ir veiksmīgi savienota, vai tā meklē "Bluethooth" savienojumu.

@kdimerc Device paired… 🎧 #voiceover #voiceactor #boothlife #bluetoothlady #bluetoothvoice #narrator #audiobooktok #commercialvoiceover #phonetree #bts #actor ♬ original sound - kdimerc

Sieviete atklāj, ka patiesībā jau kādu laiku darbojas šajā nozarē. Balss diktore ir ierunājusi neskaitāmi daudz reklāmu, datorspēļu, dažādus podkāstus, kā arī filmā "Archive 81" viņa ir Kristīnes balss. Kristena pati vairs nevarot izsekot, kur viņas balss ir dzirdama.

"Dažreiz balss pasūtītājs mums ir sagatavojis scenāriju, bet ne vienmēr tajā ir teikts, kas šis ir par produktu," stāsta Kristena.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu