Šodienas redaktors:
Dace Otomere

Raidījuma "900 sekundes" vadītāju sastāvā notikušas pārmaiņas

Foto: publicitātes

Raidījums “900 sekundes”, kas Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, piedzīvos pārmaiņas - ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots, kurš kopā ar Kristīni Garklāvu savulaik aizsāka raidījuma ceļu pie skatītājiem.

Raidījuma “900 sekundes” stāsts aizsākās 2004. gada 5. oktobrī, kad skatītājus ēterā agri no rīta sveica pirmie divi moderatori – Kristīne Garklāva un Ģirts Timrots.

Apaļās jubilejas svinības vēl spilgtākas padara Ģirta Timrota atgriešanās moderatora krēslā. Viņš raidījuma “900 sekundes” ēterā modināja skatītājus pirmos astoņus gadus un pēc 12 gadu pārtraukuma ir gatavs to darīt atkal.

“Doma, ka gribētu atkal lasīt ziņas, man nelika mieru jau vairāk nekā gadu. Tāpēc brīdī, kad nāca piedāvājums no “900 sekundēm”, ilgi nebija jādomā. Komanda, ar ko jāstrādā kopā, ziņu darbā ir izšķirošs faktors un es neesmu pārliecināts, vai piekristu atgriezties, ja Kristīnes šeit nebūtu,” atgriešanos komentē Ģirts Timrots.

Gluži kā pirms 20 gadiem, kopā ar Ģirtu ēterā būs redzama Kristīne Garklāva, kura neslēpj prieku par atkalapvienošanos.

Abi moderatori ēterā būs redzami jubilejas raidījumā 4. oktobrī, kad skatītājiem tiks piedāvāti dažādi atraktīvi pārsteigumi, atskats uz 20 gadiem ēterā, kā arī sarunas ar īpašiem viesiem.

“Komanda ir “900 sekunžu” pamatu pamats. Tas ir kā smalks pulksteņa mehānisms, kur katrai detaļai ir milzu nozīme – tās cita citu papildina un ļauj darboties. Man ir milzīga pateicība, ka ir sanācis tā, ka daudzus gadus cieši blakus ir bijuši burvīgi, gudri, talantīgi partneri, kuri, laikam ejot, no kolēģiem kļūst par draugiem. Milzīgs paldies Tālim [Eipuram], ka esam briduši cauri dažādiem laikiem, pārdzīvojumiem un priekiem. Un absolūti neticami šķiet tas, ka pavisam drīz "labrīt" atkal teiksim kopā ar Ģirtu. Man ir neliels satraukums un liels prieks, ka atkal ceļi saveduši mūs kopā kā “900 sekunžu” vadītājus,” prieku neslēpj Kristīne Garklāva.

Visa “900 sekunžu” komanda atvadoties  saka lielu paldies kolēģim Tālim Eipuram, kurš pēc gandrīz 12 gadu kopdarba ir izvēlējies turpināt karjeru citur.

"Mēs ar lielu prieku paziņojam par Ģirta Timrota atgriešanos rīta raidījumā “900 sekundes”. Ģirts ir pieredzējis un talantīgs moderators, kurš jau iepriekš ir bijis nozīmīga mūsu komandas daļa. Esam pārliecināti, ka viņa atgriešanās sniegs jaunu enerģiju un dinamiku mūsu rīta raidījumam. Tajā pašā laikā mēs vēlamies izteikt pateicību Tālim Eipuram par viņa ieguldījumu un darbu “900 sekundēs”. Tālis ir bijis izcils moderators, un mēs novērtējam viņa profesionalitāti un aizrautību. Mēs vēlam viņam visu to labāko turpmākajos projektos un ceram uz turpmāku sadarbību nākotnē," pauž TV3 Ziņu un informatīvo raidījumu vadītājs Andrejs Mēters.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu