Šodienas redaktors:
Dace Otomere

Holivudas aktrise Rebela Vilsone Sardīnijā apprecējusi latviešu dizaineri Ramonu Agrumu

Foto: AP/Scanpix

Sestdien, 28. septembrī, intīmā ceremonijā Sardīnijā apprecējusies Holivudas aktrise Rebela Vilsone un latviešu dizainere Ramona Agruma, apstiprina "Us Weekly".

Sievietes apprecējušās tuvāko draugu un ģimenes locekļu lokā, izvēloties intīmu, mazu ceremoniju.

Kāzas apmeklēja Rebelas mamma Sjū, viņas māsas Anači un Libertija, kā arī brālis Raiens. Tāpat uz svinībām bija ieradies arī aktieris Stērlings Džons, televīzijas personība Marisa Montgomerija un viņas vīrs Džesijs Brauns, kā arī polo spēlētāja Melisa Ganzi ar savu vīru Marku Ganzi.

44 gadus vecā aktrise un 40 gadus vecā dizainere sāka tikties 2021. gada beigās, bet par savu romānu publiski paziņoja vien 2022. gada jūnijā.

"Domāju, ka meklēju Disneja princi, bet varbūt visu šo laiku man bija vajadzīga Disneja princese," tolaik rakstīja Rebela, ieliekot abu selfiju "Instagram".

Drīz vien surogātmāte pasaulē laida pāra meitu Roisu Lilianu, kura ir Rebelas bioloģiskais bērns.

Savukārt jau 2023. gadā Disnejlendā pie guļošās skaistules pils Rebela bildināja Ramonu. Kāds informācijas avots vēstīja, ka pēc saderināšanās abas bija "tīrā svētlaimē", piebildot, ka "viņas ir atradušas visu izveidojušas savu sapņu ģimeni un ir neizsakāmi laimīgas."

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu