Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

FOTO "Lauku sētas" dalībnieki iemanās saniknot saimnieku

Lauku sētas 4. epizode.
Lauku sētas 4. epizode. Foto: TV3.

Piektdienas vakarā kanālā TV6 bija skatāma realitātes šova "Lauku sēta" jaunākā epizode. Šīs nedēļas lielais darbs, par kuru bija iespēja nopelnīt papildus 1000 eiro, bija dīķa tīrīšana un tiltiņa izgatavošana, kā arī volejbola laukuma izveide. Dalībnieku savstarpējās nesaskaņas un centieni iegāzt vienam otru sanikno saimnieku, tāpēc vienā brīdī pie darbiem spiests ķerties arī viņš.

Par darbu vadītāju tika iecelts Rendijs, par ko sajūsmā nebija ne viņš pats, ne pārējie dalībnieki. Savukārt virtuvē saimniekoja Gunta un Laura, kuras nevarēja satikt savā starpā.

Darbi uz priekšu iet ļoti lēni, un pirmo reizi nokaitināts bija arī saimnieks Rūdis, kurš uzskata, ka dalībnieki ir palaidušies un ka šo darbu varēja izdarīt daudz ātrāk. Saimnieks pat atņēma dalībniekiem daļu tehnikas, jo viņi pret to izturējās necienīgi.

Atmosfēra "Lauku sētā" bija nokaitēta, jūtams, ka dalībnieki nebija apmierināti nedz ar šīs nedēļas darbu, nedz darbu vadītāju, jo viņu starpā izcēlās kārtējie konflikti. Vairākums dalībnieku uzskata, ka Rendijs nav labs darbu vadītājs un neprot sadalīt pienākumus.

Tāpat viņi uzskatīja, ka Mārtiņš uzvedas neadekvāti – Alise metās aizstāvēt Rendiju, kā rezultātā starp Mārtiņu un Alisi izcēlās konflikts. Ķildojas arī Mārtiņš ar Lauru, jo Mārtiņš uzskata, ka Laura ir čūska un mele.

Lai darbi tiktu izdarīti laikā un pēc saimnieku vēlmēm, palīgā nāca arī pats saimnieks. Saimniekam rodas aizdomas, ka sētā lietots alkohols un, iespējams, tas ir pamats tam, ka darbi neiet uz priekšu un daži dalībnieki nav īsti adekvāti. Daži no dalībniekiem noliedza alkohola lietošanu, bet kāds atzīstas, ka grādīgā dzira tiešām ir tikusi lietota.

Beigu beigās darbs tiek pieņemts, atskaitot 100 eiro no nopelnāmās summas, un klāt kārtējā izbalsošana. Izbalsošanas šķūnī šonedēļ uz sliņķu sola tiek sēdināts Mārtiņš, kurš aizvadītajā nedēļā tika atzīts par čaklāko. Savukārt dalībnieki jau otro nedēļu pēc kārtas uz izbalsoto sola sēdina Lauru.

Cīnoties par palikšanu "Lauku sētā", abiem dots neparasts uzdevums – piecu minūšu laikā nomizot garāko kartupeļa mizu. Laura, īpaši necenšoties, nomizo krietni īsāku mizas gabalu nekā Mārtiņš, tāpēc viņai šajā nedēļā “Lauku sēta” jāpamet. Atvadu vārdos viņa vēl paspēj iedzelt Sintijai, skaļi pasakot, ka viņa šajā šovā ir lielākā intrigante un shēmotāja.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu