Šodienas redaktors:
Dace Otomere

No novembra pieaugs cenas par LMT pakalpojumiem (2)

"LMT" logo.
"LMT" logo. Foto: Zane Bitere/LETA

No šā gada 1. novembra mainīsies mobilo sakaru operatora SIA "Latvijas mobilais telefons" (LMT) pakalpojumu cenas, liecina paziņojums LMT tīmekļvietnē.

Paziņojumā teikts, ka, lai pakalpojumu "Internets telefonā" arī turpmāk nodrošinātu augstākajā kvalitātē, no 2024.gada 1.novembra mainīsies tā nosacījumi un mēneša maksa.

Internets telefonā "Neatkarība" turpmāk maksās 15,99 eiro mēnesī, savukārt pakalpojumu plāns "Brīvība + Neatkarība" maksās 30,98 eiro mēnesī, bet LMT piedāvājums "Jauniešiem" būs 21,98 eiro mēnesī.

Savukārt "Ģimenes komplekta" pakalpojuma "Neatkarība" maksa būs 11,99 eiro mēnesī, pakalpojuma "Brīvība + Neatkarība" maksa - 21,98 eiro mēnesī, "Mini + Neatkarība" maksa būs 14,99 eiro mēnesī.

Vienlaikus pakalpojums "Internets telefonā 2 GB" tiks slēgts.

LMT norāda, ka esošajiem klientiem informācija par pakalpojumu izmaiņām jau tagad ir pieejama vietnē "mans.lmt.lv".

Uzņēmuma paziņojumā teikts, ka LMT ir svarīgi piedāvāt augstvērtīgus un stabilus pakalpojumus, tāpēc uzņēmums pastāvīgi investē tīkla drošībā, inovatīvu tehnoloģiju un 5G attīstībā un atbildīgā klientu apkalpošanā.

Jau ziņots, ka LMT koncerns pagājušajā gadā strādāja ar 310,269 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6,7% vairāk nekā gadu iepriekš, bet koncerna peļņa pieauga par 0,6% un bija 32,069 miljoni eiro.

LMT kapitālā 49% pieder Zviedrijas "Telia Company" un tās meitaskompānijai "Sonera Holding", pa 23% akciju pieder SIA "Tet" un Latvijas Valsts radio un televīzijas centram, bet 5% - SIA "Publisko aktīvu pārvaldītājs "Possessor"".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu