Šodienas redaktors:
Dace Otomere

Piektdienas horoskops 27. septembris

Foto: taufix_hdyt/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 27. septembrim

AUNS

Darbs nebūs pirmajā vietā. Var nākties pievērsties pedagoģiskiem jautājumiem – jāatbalsta atvasītes un jāpalīdz ar padomu. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

VĒRSIS

Svarīgās lietās ieklausies intuīcijā, un nesatraucies par to, ko nevari izmainīt. Vakarā sabiedriskās aktivitātes, tikšanās ar draugiem, ballīte. Tikai nemeties sirdslietu avantūrās.

DVĪŅI

Piemērots laiks nekustamā īpašuma jautājumiem, mājokļa maiņai vai iegādei. Par visiem lēmumiem apspried ar savējiem. Liela nozīme prasmei sarunāties un uzklausīt.

VĒZIS

Var nākt izdevīgs sadarbības piedāvājums. Visu rūpīgi apsver un izvērtē. Ar finansēm rīkojies uzmanīgi, un izpārdošanās nepērc mantas, kas īsti nav nepieciešamas.

LAUVA

Tu taču zini to sakāmvārdu par runāšanas sudrabu un klusēšanas zeltu. Pirms laika izklāstītas idejas var aizlidot pie kāda cita. Nestāsti par saviem plāniem, lai kādi tie būtu.

JAUNAVA

Ja mazliet apvaldīsi vēlmi kritizēt un nepārtraukti citiem sniegt padomus, ko citi var uztvert kā skolmeistara pamācības, tad izveidosi lieliskus lietišķos kontaktus.

SVARI

Kaut arī tuvojas nedēļas nogale, tev daudz kas darāms, tāpēc netērē laiku sarunās. Ir vērts ieskatīties kursu piedāvājumos vai izpētīt, kādi atbalsta mehānismi pieejami biznesa iecerēm.

SKORPIONS

Ļoti iespējams, ka izdevumi par sadzīviskām un saimnieciskām vajadzībām izrādīsies lielāki, nekā biji plānojis. Taupība diez ko nelīdzēs – jāmeklē labākas peļņas iespējas.

STRĒLNIEKS

Jāceļ ārā no slepenajiem "failiem" idejas, kas bijušas noglabātas. Ir pienācis laiks tās īstenot, jo enerģija mutuļos un prāts ass kā bulta. Darbojies!

MEŽĀZIS

Ja rodas ambiciozi izaicinājumi, esi gatavs doties uz priekšu. Pieredze un zināšanas ļaus virzīties pretī panākumiem. Svarīgās lietas gan pieskati pats un nepaļaujies uz citiem.

ŪDENSVĪRS

Ļoti nemierīga piektdiena – ar sapulcēm plānošanu un tālruņa zvaniem. Pusdienas laikā vai vakarā izej garākā pastaigā, izvēdini galvu.

ZIVIS

Ar ienākumiem būsi apmierināts un nedēļas nogalē būs patīkami patērēties, palutināt savus mīļos, iegādāties ko skaistu priekš sirds. Vakarā dodies izklaidēs kopā ar draugiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu