Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Trešdienas horoskops: 25. septembris

Foto: kafi9944/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 25. septembrim

AUNS

Izvērtē informāciju un nesteidz to izplatīt tālāk. Stāstot visus jaunumus, kas pie tevis nonākuši, pavisam negribot vari iemantot pļāpas slavu.

VĒRSIS

Iespējams strīdīgs un mazliet nešpetns garastāvoklis. Ievelc dziļi elpu un neļauj vaļu emocijām, jo ātrumā pateikts vārds liks ilgi par sevi atminēties.

DVĪŅI

Jāpaplašina darbības lauks, tad arī peļņa vairosies. Meklē jaunus sadarbības partnerus, iesaisties drosmīgos projektos un nežēlo spēkus. Tas atmaksāsies.

VĒZIS

Vajadzīgs atbalsts, jo darbā vai biznesā var izveidoties sarežģītas situācijas. Kāds apsola un neizdara, kāds izdara, bet – pa roku galam. Izrunājies ar cilvēkiem, kuriem uzticies, kļūs vieglāk.

LAUVA

Loģika būs tava stiprā puse. Pratīsi pārliecināt citus, bet zināšanas jāuzspodrina. Būtu vēlams pieteikties kādos kursos. Viss, ko iemācīsies no jauna – dzīvē noderēs.

JAUNAVA

Iespējams kāds jauns un vilinošs piedāvājums. Ir iespējas palielināt ienākumus. Darbojies! Naudas plūsmai jāpiešķir pozitīva enerģija, taču apdomību vajadzētu saglabāt.

SVARI

Uzmanies no pārsteidzīgiem secinājumiem un raugies, lai vārdi neskrien pa priekšu domām. Risinot sadzīviskus un saimnieciskus jautājumus, ieklausies citu cilvēku viedokļos.

SKORPIONS

Profesionālās lietas prasīs daudz spēka, bet mērķtiecība un neatlaidība dos labus rezultātus. Panāksi to, ko esi iecerējis. Koncentrējies uz peļņu – ja aktīvi rīkosies, radīsies iespējas noslēgt izdevīgu vienošanos.

STRĒLNIEKS

Lietišķās jomas sarunām kārtīgi sagatavojies, jo potenciālie darījumu partneri vai darba devēji vēlēsies dzirdēt pamatotus argumentus un izvērstu izklāstu par iecerēm un vēlmēm.

MEŽĀZIS

Daudz ideju, kas drūzmējas prātā un prasās pēc realizācijas. Pie kuras ķerties. Kuru atlikt? Ja pašam grūti tikt skaidrībā, tad konsultējies ar cilvēkiem, kuriem uzticies.

ŪDENSVĪRS

Izvēlies pareizos sadarbības partnerus. Tādus – kam nav ilgi jāskaidro, kas tavu domu saprot no pus vārda un ir gatavi ar aizrautību darboties kopīgā projektā.

ZIVIS

Vienmēr atbildīgs, vienmēr apzinīgs... Reizēm no tās pienākumu nastas var nogurt. Šodien neuzņemies neko papildus, lai arī kādus labumus kāds solītu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu