Šodienas redaktors:
Dace Otomere

Elīnas Gluzunovas bērnu tēvs Artjoms piedevis sānsoli

Artjoms Gluzunovs
Artjoms Gluzunovs Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "Slavenības. Bez filtra" dalībnieks Artjoms Gluzunovs izdevumam "Privātā Dzīve" sniedz plašāku ieskatu par Elīnas Gluzunovas (īstajā vārdā Elīna Lejniece) sānsoli ar viltus ziņu izplatītāju Niku Endziņu.

Gluzunovs atzīst – fakts, ka viņš ir ticis piekrāpts, bijis nepatīkams, bet ko gan viņš vairs tur varot darīt?

Draudēt Nikam Endziņam Artjoms nav redzējis jēgu. Bērnu tēvs arī neslēpj, ka pašam ir bijis sānsolis līdzīgi kā Elīnai. Artjoms esot pieņēmis šo faktu un centies dzīvot tālāk, cerot, ka nekas tāds vairs neatkārtosies.

Uz jautājumu, vai viņš ir piedevis Elīnai, bērnu tēvs, saka: "Laikam jau jā..." Sākotnēji, iznākot no cietuma, Artjomam gribējies izrēķināties ar Endziņu.

"Taču pēc tam sapratu, ka no tā man būs tikai sliktāk, jo šis cilvēks ļoti cieši sadarbojas ar policiju. Ne velti viņu tik ātri atbrīvoja no apcietinājuma. Tas nozīmē tikai vienu - viņš visus ir nostučījis un kļuvis par policijas špionu," atklāti stāsta Gluzonovs.

Jau vēstīts, ka vasaras dēka ar Endziņu joprojām līdzi nes negatīvas sekas. Elīna TVNET+ atklāja, ka notikušā dēļ ierosināta pagaidu aizsardzība pret vardarbību. Elīna iepazīstināja ar tiesas lēmumu un atklāja vēl kādu nepatīkamu momentu – Endziņš viņu publiski apsūdz narkotiku glabāšanā.

Vairāk lasiet izdevumā "Privātā Dzīve" 24. septembra numurā!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu