Šodienas redaktors:
Dace Otomere

"Viņa būs perfekta sieva." Slavenais brazīlietis Felipe vaļsirdīgi par kāzu plāniem

Foto: felipegabrieldsx/Instagram

Latvijas slavenākais brazīlietis Felipe Gabriels Ksavjērs jau labu laiku vairs nav brīvs vīrietis, viņš atradis savu īsto un vienīgo, kuru kādu dienu plāno apprecēt. Plašāk par kāzu plāniem viņš pastāstījis izdevumam "Privātā Dzīve". 

Felipe ar modeli Karolīnu Kamillo-Kaufmani iepazinušies pagājušā gada decembrī, bet jau pēc dažiem mēnešiem abi pārcēlušies uz Latviju. Karolīnai Brazīlijā esot izveidojusies veiksmīga modeles karjera, bet, lai varētu turpināt attiecības ar Felipi, viņa ir atteikusies no visa.

Felipe gan vēl nav bildinājis savu mīļoto: "Šogad to nedarīšu. Bet nav tā, ka par to neesmu domājis. Plānoju to darīt nākamajā gadā. Jau tagad ar Karolīnu esam gluži kā precēts pāris, tāpēc dokumentu sakārtošana būtu tikai loģisks attiecību turpinājums."

Brazīlietis uzskata, ka laulību nedrīkstot sasteigt, bet ir pārliecināts, ka Karolīna ir īstā - perfekta sieva. Skatoties nākotnē, Felipe atklāj, ka abi vēlētos pavadīt dzīvi Latvijā, kā arī ļoti cerot, ka tieši šī būs vieta, kur sagaidīs jaundzimušo.

"Apollo.lv"  jau iepriekš vēstīja, ka Felipe un Karolīna ir attiecībās nepilnu gadu. Iepriekš Felipi vienoja attiecības ar brazīliešu dīdžejmeiteni Tainu, bet vēl pirms tam viņš bija kopā ar meiteni no Latvijas - Rēziju.

Vairāk lasiet žurnāla "Privātā Dzīve" 24. septembra numurā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu