Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"To nevar nopirkt ne par kādu naudu." Elīna Didrihsone TV kameru priekšā izplūst asarās

Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Divi vienā"

Pretrunīgi vērtētā influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone un viņas vīrs Nauris viesojās raidījumā "Divi vienā". Runājot par nākotnes sapņiem, abi kļuva emocionāli, knapi valdot asaras.

Didrihsonu pāris raidījumā dalījās ar saviem kvēlākajiem nākotnes sapņiem. Viņi vēlas lielu ģimeni, bet pašreiz tas diemžēl nav iespējams.

"Man ir tikai viens sapnis – es gribu palikt stāvoklī, bet mums jau kā gadu neizdodas, pusotru laikam, un es saprotu, ka to nevar nopirkt ne par nekādu naudu," atklāja Elīna un izplūda asarās.

Neskatoties uz to, ka sapnis par kuplu ģimeni šobrīd nav īstenojams, Elīna ir pateicīga par dēlu Džeisonu, kuram pāris šobrīd velta laiku un enerģiju. 

Viņa arī ir ļoti pateicīga par savu vīru Nauri: "Man dzīvē ir ļoti paveicies ar vīru. Es biju par viņu lūgusi un sapņojusi. Redzot viņa attieksmi, es gribu lielu ģimeni, jo uzskatu, ka tā ir arī mana misija, ja Dievs man tik daudz ir devis. Bērni ir svētība, tam ir vienkārši jāpaplašinās. Ir sāpīgi, protams, apzināties, ka tev it kā ir kā ir viss, bet to galveno tu nevari izpildīt, bet man sirdī ir miers, jo tu saproti, ka viss ir Dieva rokās."

To dzirdot, arī Nauris kļuva emocionāls.

"Es zinu, ka būs, es ticu, pat ja tagad liekas, ka viss ir bezcerīgi," ar gaišu skatu nākotnē lūkojas Elīna. 

Kā zināms, Didrihsone dēlu laida pasaulē 2022. gada 12. jūlijā, ļaujot viņas dzemdībām sekot līdzi teju visai Latvijai.

Elīna ne pirmo reizi publiski runā par to, ka pēc dēla dzimšanas viņai nav sakārtojies menstruālais cikls un tas liedz pārim tikt pie vēl viena bērna. Viņa joprojām cer, ka viss atrisināsies.

Iepriekš jau vēstīts, ka Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas raisījuši plašu rezonansi sabiedrībā. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā, gan abi ar vīru Nauri piesaistījuši sociālā dienesta un bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas uzmanību pēc publiskotiem video, kuros bija redzams abu jaundzimušais dēls.

Plaši apspriesti arī Elīnas kā autovadītājas paradumi, neaizsprādzējot drošības jostu.

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu