Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Pirmdienas horoskops: 23. septembris

Foto: JE Dean/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 23. septembrim.

AUNS

Darbā iespējami interesanti piedāvājumi. Varbūt vajadzēs spert izšķirošo soli, lai sasniegtu jaunas virsotnes, taču jābūt ļoti uzmanīgam, parakstot līgumus.

VĒRSIS

Var pārņemt sajūta, ka dienas ieslīgušas rutīnā un pārklājušās ar pelēcīgu miglas kārtu... Nav taisnība! Apkārt daudz košu krāsu un ir labs laiks kādam jaunam sākumam.

DVĪŅI

Plāni lielāki nekā iespējas tos realizēt un mainīgs garastāvoklis. Reizumis vēlēsies sapņaini vērties dzeltējošās koku lapās, reizumis enerģiski plānot jaunus darbus un ambiciozus projektus.

VĒZIS

Naudas lietas var ievilkt pierē nelielu rūpju rievu, un mudināt meklēt kādas jaunas iespējas. Interesants piedāvājums var nākt no senākiem sadarbības partneriem. Vilinoši... Tikai neko nesasteidz.

LAUVA

Būs jaunas idejas un jauni kontakti darbā vai privātajā biznesā. Uz mierīgām dienām gan neceri - var mainīties pienākumi un uzdevumi. Šodien jāizveido plāns visai nedēļai.

JAUNAVA

Rūpīgi jāplāno darbi. Taču tā ir tava stiprā puse – ātri vien sapratīsi, kas ir un kas nav svarīgi un noteiksi prioritātes. Radīsies daudz pozitīvas enerģijas.

SVARI

Centies parādīt visas savas zināšanas un talantus. Jo radošāk strādāsi, jo augstāk tevi novērtēs. Pats sajutīsi spēku pieplūdumu un gribēsi sasniegt lielākas profesionālās virsotnes.

SKORPIONS

Tu esi autoritāte, cilvēki respektē tavu viedokli un izturas ar cieņu. Šodien būsi noskaņots vēl lietišķāk, nekā parasti, taču pārlieka sava viedokļa uztiepšana darba vidē var radīt nesaskaņas.

STRĒLNIEKS

Profesionālajā jomā izdosies realizēt sen izlolotas ieceres un varbūt pavērsies karjeras iespējas. Ilgi nedomā, lai kāds cits nepasteidzas pirms tevis. Tas saistās arī ar ienākumu palielināšanu.

MEŽĀZIS

Tu esi kā tāds lielais, stiprais plecs, uz kura var atbalstīties, uz kura var paraudāt – tēlaini runājot. Cilvēki meklēs tavu atbalstu, lai izstāstītu savas problēmas un saņemtu padomu.

ŪDENSVĪRS

Nedēļa sākas ar pārdomām. Vajag dzīvē kaut ko radikāli mainīt, darīt citādāk, nekā līdz šim. Labs laiks ienākumu palielināšanai, taču lietas labā, protams, kaut kas ir jāizdara.

ZIVIS

Situācijas mainīsies un būs grūti kaut ko saplānot uz priekšu ilgtermiņā. Jātver mirklis šeit un tagad. Ja esi par kaut ko sapņojis profesionālajā jomā, tad nevajag gremdēties apcerēs, bet jāķeras pie plānu realizēšanas.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu