Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

VIDEO Solīja atgriezties pēc nedēļas. Vīrietis jau mēnesi cenšas atrast pazudušo dzīvesbiedri

Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" video

Septembra vidū Jānis pēdējo reizi runājis ar savu dzīvesbiedri Gunitu Cīruli. Viņa telefoniski bija lūgusi finansiālu palīdzību. Sieviete 22.jūlijā izgājusi no "Jaunsētu" mājām Zalves pagastā un devusies pāri lielceļam esošās autobusa pieturas virzienā ar solījumu atgriezties pēc nedēļas. Taču neatgriezās, un vīrietis ar tuviniekiem jau nepilnu mēnesi cenšas noskaidrot viņas atrašanās vietu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Jānis joprojām vairākas reizes dienā dodas uz tuvējo sabiedriskā transporta pieturvietu cerībā tur sastapt Gunitu. Pagaidām gan vīrieša aicinājumi sievietei atgriezties mājās nav vainagojušies panākumiem, un par Gunitas ieilgušo prombūtni pārdzīvo visi ģimenes locekļi.

Vīrietis jau paguvis vērsties pie likumsargiem ar iesniegumu, taču ir neizpratnē par ieilgušo meklēšanas procesu. Patlaban zināms, ka dzīvesbiedre kādu brīdi bija apmetusies pie mātes Dobelē, taču pēdējo reizi esot manīta Ogrē pie kāda azartspēļu kluba. Pēc viņa paustā, sieviete slēpj no viņa informāciju.

Par to, kur šobrīd atrodas 44 gadus vecā sieviete, ziņu nav. Viņa pazušanas brīdī bija ģērbusies džemperī, gaišās biksēs un sarkanos sportiska tipa apavos.

Ja ir zināma sievietes atrašanās vieta, aicina ziņot likumsargiem pa tālruni 110 vai informēt tuviniekus privāti, zvanot uz Jāņa numuru – 28784195.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu