Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Slavenajam "TikTok" pārim ar 37 gadu vecuma starpību ir pamatotas bažas, ka surogātmāte viņus piemānījusi (2)

Foto: therealoliver6060/Instagram

Populārie "TikTok" lietotāji no ASV – 64 gadus vecā Šerila Makgregora un viņas 27 gadus vecais vīrs Kurāns Makeins, kuri alkst kļūt par vecākiem, cīnās ar dažādiem izaicinājumiem šai ceļā. 

Šerila un Kurāns jau labu laiku meklēja surogātmāti, kas varētu iznēsāt bērniņu. Pāris pirms kāda laika dalījās priekā ar saviem sekotājiem, stāstot, ka beidzot būs ģimene

Pavisam nesen pat tika sarīkota gaidāmā bērna dzimuma atklāšanas ballīte.

Nu vienā no jaunākajiem ierakstiem Šerila saviem "TikTok" sekotājiem paudusi bažas, ka Kurāns Makeins varētu nebūt bioloģiskais bērna tēvs.

Surogātmātei tiek pieprasīts veikt DNS testu.

Šerilai un Kurānam radušās aizdomas, ka surogāmāte pārim klaji melo. Grūtniecības iestāšanās datums jau sākotnēji neesot sakritis ar laiku, kad veikta mākslīgā apaugļošana.

Neuzticību šajā situācijā rada arī fakts, ka pirms bērna ieņemšanas surogātmātei bijušas attiecības. Lai gan viņa noliedzot, ka tās bijušas intīmas, Šerila tam negrib ticēt.

@oliver6060

This is my baby update im not dwelling on the situation we came to peace already from being hurt

♬ original sound - Queen cheryl 👸

Lai piepildītu sapni par bērnu, ceļš tiktokeru pārim ir bijis laikietilpīgs, sarežģīts un finansiāli smags. Pāris ir gatavs uz visu, lai uzzinātu, kurš ir īstais bērna tēvs.

"Samaksājām par DNS testu, norunājām dienu un laiku, kad viņai būtu ērti ierasties, lai veiktu testu. Piedāvājām atmaksāt klīniku un citus izdevumus. Sākotnēji viņa visam piekrita, bet dienā, kad bija jāveic tests, viņai radās neskaitāmi iemesli, lai neierastos. Abi esam droši – tas nav mūsu bērns!" paziņo Šerila.

Šerila neslēpj, ka patiesībā jūtas atvieglota, jo šis piedzīvojums ar surogāmāti  bijusi elle. Tomēr vēl nekas nav beidzies – ir jānoskaidro patiesība.

Nav noslēpums, ka lielo popularitāti internetā pāris guvis savu attiecību dēļ, proti, vecuma starpības dēļ. Lai gan komentāri internetā mēdz būt dzēlīgi, tomēr Kurāns un Šerila ir laimīgi. Šerilas vīrs Kurāns reiz rakstīja: "Vecumam nav nozīmes, ja tā ir tava mūža mīlestība."

64 gadu vecajai Šerilai ir jau septiņi bērni no iepriekšējām attiecībām, bet viņas vīram - 27 gadus vecajam Kurānam - savu bērnu vēl nav. Šerila ir arī vecmāmiņa.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu