Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Svētdienas horoskops: 22. septembris

Foto: Kokosha Yuliya/Shutterstock

Horoskops svētdienai, 22. septembrim.

AUNS

Parosies mājās, sakārto saimniecību, un pēc tam dodies uz kultūras pasākumu vai kopā ar draugiem izklaidēs. Ja tev nav otrās pusītes, pastāv iepazīšanās iespējas.

VĒRSIS

Sirdī apslēptas kaislības, ko grūti atklāt. Paej solīti pretī un ļauj noprast par savām izjūtām vai simpātijām. Otrs cilvēks to nekādi nevar uzminēt.

DVĪŅI

Daudz darāmā mājās, bet par sadzīviskām lietām var izcelties strīdi. Privātajā dzīvē gādā par saskaņu un atklātību. Par visu, kas sakrājies uz sirds, ir jārunā.

VĒZIS

Šo dienu vēlams veltīt atpūtai klusumā un meditācijām. Veselīgs dzīvesveids nāks par labu. Ja meklē atbalstu garīgajās un filozofiskajās mācībās, neklausi pirmo „gudrinieku”, ko satiec pa ceļam.

LAUVA

Svarīgas norises privātajā dzīvē. Jūtas gruzd zem pelniem kā ogles, vien jāsagaida vējš, kas tās uzpūš par liesmu. Bet varbūt tu vēlies vairāk nekā iespējams? Izrunājies ar kādu, kuram uzticies.

JAUNAVA

Aktīva diena. Apskaties, kas paveicams mājas saimniecībā un ķerieties klāt. Ieklausies arī mājinieku padomos, lai vēlāk nav pārmetumi, ka visu esi izdarījis pēc sava prāta.

SVARI

Piemērots laiks saimnieciskajiem darbiem. Izmēģināsi jaunas kulinārijas receptes un gādāsi par ģimenes labklājību. Uzmanība citam pret citu sirdi pildīs ar sirsnīgām emocijām.

SKORPIONS

Vēlams izbrauciens vai sportiskas aktivitātes. Uzturēšanās sabiedrībā uzlādēs pozitīvi, tāpat arī būs noderīga domu apmaiņa ar līdzcilvēkiem.

STRĒLNIEKS

Daudzkrāsainas emocijas pildīs dvēseli, un tās būs grūti valdīt. Taču notikumu attīstība var nebūt tāda, ka biji vēlējies. Sirdslietās kaut ko vajadzēs pārvērtēt un pieņemt lēmumus.

MEŽĀZIS

Vajag izkustēties un pasportot – nospriedīsi un izklāsi vingrošanas paklājiņu, vai ņemsi soļu skaitītāju un dosies garā pastaigā. Ļoti noderīgi pirms jaunās darba nedēļas.

ŪDENSVĪRS

Tuvojoties vēsajai sezonai, jāapskata, kādi darbi paveicami. Labs laiks nelielam remontam, interjera maiņai un mājokļa sakārtošanai un izdaiļošanai.

ZIVIS

Iespējams, vajadzēs uzklausīt dažādus stāstus no draugiem - kāds gribēs pavēstīt par panākumiem darbā vai biznesā, kāds par sirdslietu peripetijām. Kļūsi par svešu noslēpumu glabātāju.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu