Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Neapmierinātība, "uzmetiens" un domstarpības. "Lauku sētā" kaislības sit augstu vilni

Šovā "Lauku sēta" aizritējusi jau otrā darbu nedēļa. Šonedēļ bija jāķeras klāt ravēšanai un jāizravē saimniecībā esošais dārzs, kā arī jāiztīra govju uzgaidāmais laukums. Nedēļas izskaņā izbalsošanas šķūnī par palikšanu šovā cīnījās Ivita, kura tika sēdināta uz sliņķu sola, un Laura, kuru pārējie dalībnieki bija sēdinājuši uz izbalsoto sola.

Šonedēļ atbildīgie ir stiprā dzimuma pārstāvji – Kaspars tiek iecelts par darbu vadītāju, bet virtuvē saimniekoja Mārtiņš un Everts. Varētu šķist, ka ravēšana, salīdzinot ar iepriekšējiem darbiem, dalībniekiem būs pa prātam, bet izrādās, ka ravēt ir sarežģītāk, nekā varētu domāt. Rendijs ir neomā un vēlas atpakaļ uz kūti, Sintijai dārza darbi šķiet bezgalīgi, Ivitai gan šis ir pirmais darbs, kuru viņa dara labprāt, bet Kaspars esot vissliktākais darbu vadītājs.

Arī pie pusdienu galda izceļas kārtējais strīds, jo izrādās, ka pavāri maltītēs neiekļauj gaļu, un daži no dalībniekiem uzskata, ka pavāru gatavotais ēdiens nav pilnvērtīgs un pietiekams.

Darbus iztraucē negaidīts lietus un negaiss, bet meitenes izdomā, kā pārmācīt darba vadītāju Kasparu, kurš nometis darba instrumentus garajā zālē un pēc darba nav tos nolicis vietā. Arī govju uzgaidāmajā laukumā darbi vedas lēnāk; tā kā Kaspars nav sadalījis darba pienākumus, tad vadību šķietami ir uzņēmies Aksels. Turklāt meitenēm aizdomas, ka saimniece varētu nepieņemt izravēto, jo esot nolauzti kartupeļu laksti.

Kopumā nedēļa aizrit uz jaunu intrigu un kašķu viļņa, arī paši dalībnieki ir nostiprinājuši pirmās koalīcijas un ir gatavi uz visu, lai ietu līdz finālam. Tomēr izbalsošanas šķūnī atklāsies, ka kāds koalīcijā ir "uzmetis" citus dalībniekus, jo uz izbalsošanas sola pirmo reizi sēdīsies divas meitenes. Šoreiz tikai divi sīpoli izšķīra likteni un nodrošināja uzvaru Laurai šajā izbalsošanā, bet Ivitai nācās pamest "Lauku sētu".

Skaties realitātes šovu "Lauku sētā" piektdienās pulksten 21 kanālā TV6 un "Go3" televīzijā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu