Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Foto Futbolists arestēts saistībā ar 700 tūkstošus eiro vērtas marihuānas konfiskāciju Londonas lidostā

Trešdien, 18. septembrī, Londonas lidostā tika konfiscēts liels daudzums marihuānas. Ar noziegumu saistīts Anglijas futbolists Džejs Emanuels Tomass, noskaidroja CNN.

33 gadus vecais sportists tika arestēts Skotijā aizdomās par marihuānas ievešanas mēģinājuma organizēšanu. Londonas "Stansted" lidostā tika konfiscēta marihuāna 600 tūkstošu sterliņu mārciņu (715 tūkstošu eiro) vērtībā.

Foto: Lielbritānijas nacionālā noziedzības aģentūra/NCA

Futbolists tika arestēts savās mājās un pārvests uz Angliju, kur viņš tika nopratināts. 19. septembrī Emanuels Tomass stājās tiesas priekšā par B klases narkotiku importēšanu. Viņš neatzina vainu un paliks ieslodzījumā līdz nākamajai tiesas sēdei, kas paredzēta 18. oktobrī.

Emanuela Tomasa advokāts apgalvo, ka futbolists kategoriski noliedz saistību ar marihuānas importēšanu.

Viņa arests ir saistīts ar divu sieviešu aizturēšanu 2. septembrī. Viņu čemodānos tika atrasti 60 kilogrami marihuānas, kas Londonā tika ievesta no Taizemes. Abas sievietes tika izlaistas par drošības naudu un 1. oktobrī stāsies tiesas priekšā.

Galvenos panākumus Emanuels Tomass guva jaunatnes futbolā. Viņš absolvēja Anglijas granda "Arsenal" akadēmiju, kā arī aizvadīja vairākas spēles valsts jauniešu izlasēs. 2024./25. gada sezonu Emanuels Tomass sāka Skotijas pēc spēka otrajā līgā "Greenock Morton" rindās. Viņš tika atlaists no komandas pēc pirmās tiesas sēdes.

Lielbritānijā par marihuānas importēšanu draud cietumsods līdz 14 gadiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu